G4Media.ro

BREAKING Mortalitatea în exces în luna octombrie a fost de peste 100%…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

BREAKING Mortalitatea în exces în luna octombrie a fost de peste 100% față de anii dinaintea pandemiei. 44.595 morți în luna de vârf a pandemiei de covid

Octombrie 2021 (vârful valului IV) a fost luna cu cea mai mare mortalitate pe timp de pace din istoria României, arată o analiză Biziday. Numărul total al deceselor a ajuns la 44.595, potrivit INS – mai mult decât dublu față de nivelul normal din anii anteriori pandemiei.

Oficial, doar 10 mii de decese Covid au fost raportate de autorități în luna respectivă.

Statistica oficială informează că în luna octombrie 2021 au fost înregistrate în România 44.595 de persoane decedate (22.717 bărbați și 21.878 femei), cu 19.858 decese mai multe decât în luna septembrie 2021, și cu peste 18 mii de decese mai multe decât în octombrie 2020, când România se confrunta cu valul II.

Comunicatul INS:

 • În luna octombrie 2021 s-a înregistrat cel mai mare număr de decese de la începutul pandemiei de coronavirus;
 • Numărul persoanelor decedate a fost de 2,9 ori mai mare decât cel al născuţilor-vii, înregistrându-se cel mai mare spor negativ din ultimele 20 de luni;
 • În luna octombrie 2021 numărul naşterilor înregistrate a crescut față de luna octombrie 2020, dar a scăzut faţă de luna septembrie 2021;

În luna octombrie 2021 s-a înregistrat naşterea a 15613 copii, cu 2136 mai puţini copii decât în luna septembrie 2021. Numărul deceselor înregistrate în luna octombrie 2021 a fost de 44595 (22717 bărbați și 21878 femei), cu 19858 decese (9796 bărbați și 10062 femei) mai multe decât în luna septembrie 2021. Numărul deceselor copiilor cu vârstă sub 1 an, înregistrate în luna octombrie 2021, a fost de 97 copii, în creştere cu 5 faţă de luna septembrie 2021.

Comparația cu luna precedentă este afectată de faptul că înregistrările statistice ale fenomenelor demografice înregistrează un decalaj de la o lună la alta, din cauza faptului că există fenomene demografice produse în ultimele 4-5 zile ale lunii curente, care se înregistrează preponderent în luna următoare. De asemenea, fenomenul de mortalitate înregistrează o evoluție sezonieră, fiind mai accentuat în lunile de iarnă și înregistrând cele mai mici valori în lunile iulie, august, septembrie.

Foto: Evoluția sporului natural în ultimii trei ani (diferența între decese și nașteri – sursa INS)

(Foto: InquamPhotos / Octav Ganea)

Citește tot articolul pe Biziday.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

89 comentarii

 1. Cat mai multi sa fie! Astept Romania cu 9mil de locuitori!!!

  • se rezolvă! cu care să încep:cu șoșocii, sau cu șoșoloncii? :)))))

  • Bai cod de bare, prefer să mor decât să trăiesc în genunchi.

  • Domnilor, scuzați-mă dacă vă deranjez cu o informație pe care cred că n-o cunoașteți; Moartea are o coasă cu două tăișuri, seceră în dreapta dar și în stânga, și bătrâni ramoliți dar și tineri bățoși și atoate știutori. Umila mea persoană de vârstă medie este vaccinată cu rapel cu tot și cu tahicardia aferentă acestui miraculos ser dar cunoaște deasemenea pe deplin raiul marxist pe care îl visați și de virusul căruia s-a bucurat o lume întreagă și îmi permit să vă atrag atenția că acest tip de rai s-a lăsat în trecut cu o epidemie de plumbi cu mortalitate ridicată chiar în rândul tinerilor entuziaști și creduli. Naivii întotdeauna cred spusele celor de la putere și sunt întotdeauna incapabili în a-și imagina interesele din spatele lor.Hai să le spunem naivi, că să nu-i jignim

  • Numai leftarzii mutilați genital cred că lașitatea e virtute.

  • Super, o coroana o sa primesti de la mine!

  • Cine e lasul, bah John? Ala caruia ii e frica de o seringa? Careuia ii e frica de efecte secundare mai rare ca la o aspirina? Preferi sa mori? Alege o cale in care sa nu tragi dupa tine vreun batran sau bolnav, sociopatule.

  • Iata efecte adverse ale vaccinurilor (care nu sunt deloc rare) si demontarea a tot felul de minciuni propagandistice:

   markmallett[.]com/blog/wam-rus sian-rou lette/

   [Scoateti paranteze si spatii din adresa, altfel nu ma lasa sa pun linku.]

  • @ab troll pe, nib. il, ai dat fail cu vaers si acum postezi ta, mpe. nii de pe siteuri de r, ah. at?

  • Daca zici tu ca am „dat fail cu vaers”, asa o fi, credem pe marele don…
   Dar daca nu esti mai clar, habar n-am la ce te referi.

  • @AB – Asta e argumentul tau? Blogul unui misionar romano-catolic? 😀 stau si ma intreb daca esti intreg la minte?

 2. ei aș! nu să egzistă! n-a murit nimeni! aberez, deci exist!
  :)))))

  • Bietul postac obsedat de mine si puternic schizofrenic si oligofren. O sa vedem cati sunt morti de la rahatul de Pfizer. Cu putin noroc, vei fi si tu, ca astia ca tine nu prea merita sa consume oxigen.

  • Olivia: o scarbosenie injectata Pfizer e obsedata de mine si mai nou ma hartuieste si sexual. Astia merita sa MOARA! TOTI. ❌✖

   Pacat ca n-ai murit tu, dar sper sa mori scarbosenie siloasa. Nu ma poti hartui sexual bai jigodie, nu mai incerca nespalat injectat si profund scarbos.

  • 😀 Olivia (tot postac si tu, da’, na), vaz’ ca ti-a sarit tandara de tot 😀

 3. E si normal,la cate efecte adverse are zeama experimentala,avc-uri,infarcturi,cheaguri de sange si multe,multe altele!Sa vedeti in 5-10 ani!

  • Si cum explici ca vestul care a avut in oct si mai multi vaccinati nu a trecut prin aceeasi situatie, daca consideri ca limse trage de la vaccin?

  • In UK in ultimele 4 luni au picat jos morti vreo 10 mii, toti NON-COVID. Pe Zeneca s-a facut investigatie clinica, per total au murit 87 la zeci si zeci de milioane de doze, de Pfizer nu se atinge nimeni cam.

  • Mentiune: cei 10 mii de morti non-covid pe 4 luni in Uk sunt MORTI IN EXCES.

  • @Calache pr, os. tul satului, vad ca ati mai marit perioada, de la 2-3 ani la 3-5 ani! deci, in curand, ajungeti la 10 -20 de ani, nu? 😀 in plus, de curiozitate, tu cand ai iesit din pestera? nu ai aflat ca vaccinurile, medicamentele in general, au efecte secundare? gravitatea efectelor adverse ale vaccinurilor anticovid (cele vestice) nu depaseste media. deci … m, ar .s la loc in pestera, i, di „ot s i”nis. tru!

 4. Nu mor caii cand vor potaile,gandac de bucatarie ce esti

 5. Azi sunt cu Oliviul la motel. Do not masturb!
  :)))))

 6. Mor mai multi de cancer si nu au vaccin.

  • Daa, minciuni. Si tu Gigi stii adevarul.
   Ruble? Cate ai luat luna asta? Poti iesi la o bere in oras din banii astia?

 7. Dispar mai repede cei care nu cred în vaccin, IQ-ul ţării creşte accelerat.

  • Eu nu mi-as face iluzii ca creste IQ-ul. Gandeste-te ca cel mai mult se inmultesc pr0stii, si aia mai colorati.

  • Gunoi, bulangii ca tine oricum nu se înmulțesc.

  • Doar ca in Vest crapati voi, injectatii. Si la beci. Termina cu propaganda, o sa vedem cati injectati Pfizer mai traiesc in 5 si 10 ani. Dumnezeu sa te ierte bai.

  • Fai, Olivio, mai pune-ti dracului dop la gura (pardon, degete) ca ne-ai innebunit pe aici cu profetiile tale 😂😂😂😂 si, apropo, vezi ca esti inconsecventa, parca era vorba ca murim in 2-3 ani, acu’ am ajuns la 5-10 ani? 😂😂😂

  • Fai, Olivio, mai pune-ti dracului dop la gura (pardon, degete) ca ne-ai innebunit pe aici cu profetiile tale 😂😂😂😂 si, apropo, vezi ca esti inconsecventa, parca era vorba ca murim in 2-3 ani, acu’ am ajuns la 5-10 ani? 😂😂😂***

  • Fai, Olivio, mai pune-ti dracului dop la gura (pardon, degete) ca ne-ai innebunit pe aici cu profetiile tale 😂😂😂😂 si, apropo, vezi ca esti inconsecventa, parca era vorba ca murim in 2-3 ani, acu’ am ajuns la 5-10 ani? 😂😂😂****

  • Fai, Olivio, mai pune-ti naibii dop la gura (pardon, degete) ca ne-ai innebunit pe aici cu profetiile tale 😂😂😂😂 si, apropo, vezi ca esti inconsecventa, parca era vorba ca murim in 2-3 ani, acu’ am ajuns la 5-10 ani? 😂😂😂

 8. Gogule,trolezi cu vestul,ia din Scotia,asta la prima strigare „Public Health Scotland arată cum în ultimele patru săptămâni au fost 407 decese în rândul populației vaccinate, în timp ce doar 59 de decese în rândul celor care nu au fost vaccinați.” Iti arat sindin Danemarca,Germania,Italia,Franta?

  • Ia da sursa, bai boala lui Calache!

  • Stii tu ceva dar nu prea intelegi ce stii. Stai calm, nu esti singurul, procentul celor asemeni tie e pe la 45% in Romania.
   Cand ai mare parte din populatie vaccinata, e normal ca numarul celor infectati si decedati sa fie mai mare ca al celor nevaccinati.
   Intrebarea e care ar fi fost numarul celor infectati sau decedati daca populatia nu era vaccinata.
   Poti compara Scotia ca tot vorbesti de ea, cu Romania in aceasi perioada. Vezi numarul infectatilor si numarul mortilor de covid si ai sa te luminezi. Desi nu cred la cat de ret.ardat esti

  • Stii tu ceva dar nu prea intelegi ce stii. Stai calm, nu esti singurul, procentul celor asemeni tie e pe la 45% in Romania.
   Cand ai mare parte din populatie vaccinata, e normal ca numarul celor infectati si decedati sa fie mai mare ca al celor nevaccinati.
   Intrebarea e care ar fi fost numarul celor infectati sau decedati daca populatia nu era vaccinata.
   Poti compara Scotia ca tot vorbesti de ea, cu Romania in aceasi perioada. Vezi numarul infectatilor si numarul mortilor de covid si ai sa te luminezi. Desi nu cred la cat de ret.ard
   at esti

  • Stii tu ceva dar nu prea intelegi ce stii. Stai calm, nu esti singurul, procentul celor asemeni tie e pe la 45% in Romania.
   Cand ai mare parte din popu.latie vaccinata, e normal ca numarul celor infectati si decedati sa fie mai mare ca al celor nevaccinati.
   Intrebarea e care ar fi fost numarul celor infectati sau decedati daca pop.ul.atia nu era vaccinata.
   Poti compara Scotia ca tot vorbesti de ea, cu Romania in aceasi perioada. Vezi numarul infectatilor si numarul m0rtilor de covid si ai sa te luminezi. Desi nu cred la cat de ret.ardat esti

 9. Si cati din acestia au murit din cauza restrictiilor? De exemplu 9 din 10 pacienți bolnavi de cancer (toate formele) din 2019 au murit deja în interval de un an, până în 2020. Ceea ce e o rată de mortalitate neîntâlnită

  • Si de ce au fost restrictii? Nu cumva pentru ca in perioadele de varf sistemul de urgenta si ATI-ul a fost total depasit de numarul de cazuri grave? Ia cautati pe net cum arata intra la orice camera de garda in spitale in varfurile de pandemie si o sa intelegi: cozi nesfarsite de salvari care incercau sa intre.

   Dap, cand 60-70% din totaluri paturilor ATI sunt blocate cu bolnavi Covid apare un efect nasol: nu mai e loc pentru ceilalti. Cum era aia cu „ce te intereseaza pe tine daca eu m-am vaccinat sau nu”?

  • Au fost restrictii ca sa nu se raspandeasca virusul. Vestul la beci dublu-injectat tot la beci e. Daca iese din beci, ajunge din urma Balcani la morti in exces, Balcani fiind imunizat natural deja. Romania are o expunere la virus de 70%, 70%. Cat au mai astia injectati din Vest care tot la beci sunt?

  • Olivio, chestia asta cu Vestul te cam da de gol… tu de unde de la Est esti? Mai asa, de la extremul Est?

 10. Normal,au murit multi din cauza vaccinului anti covid.
  Dar autoritățile nu recunosc asta niciodată !

  • Ok.

   Cum explici atunci ca in top 10 mondial la numarul de decese la un milion de locuitori sunt tarile din Europa care NU s-au vaccinat: Bulgaria, Cehia, Bosnia, Muntenegru, Romania.

   Dap, suntem in top 10 mondial la numarul de decese, in conditiile in care mintim la greu, din considerente de imagine politica (politicienii vor disperati sa se vada ca tin pandemia sub control). Daca nu masluiam statisticile, eram in top 3 mondial. Unde o sa fim cand se va masura ce nu mai poate fi masluit: excesul de mortalitate in perioada 2020-2022.

   Daca oamenii mureau de vaccin, in acel top erau Portugalia sau Israel, tari vaccinate masiv, nu Bulgaria si Romania. Doar ca Portugalia si Israel sunt pe locurile 41, respectiv 83, mondial la numarul de decese per milion.

   Unii refuza sa vada realitatea.

  • Mortalitatea in exces se suprapune peste numarul de cazuri covid si nu peste numarul de vaccinari.

  • Silicon, tarile astea stau la beci si nu vor iesi din pandemie prea curand, cand ies peste ani si ani, adunam toti mortii sa vedem ce au castigat pe toata pandemia. Balcani e imunizat natural, e gata cu pandemia voastra. Vestul e la beci, expunere mica la virus, inca in pandemie.

  • @oliviu, tarile vestice stau in beci?!! :)))) ai fost pe acolo de curand sa vezi cum arata „beciul” lor? se pare ca nu, tu esti „balcanic”! :))))) dar la televizor te uiti? de exemplu, ai vazut cum sunt tribunele stadioanelor la ei si cum sunt la noi? deci .. cine asta la „beci”? 😉

 11. A vorbit kiwi si nu s-a mai raportat nimic.

 12. Cred ca medicul Arafat a atins apogeul dezastrului. Numarul victimelor s-ar inmii daca salvarile nu ar fi chemate prin 112.

 13. Rezulta ca pana la maxim 10000 de morti pot fi cauzti in plus de covid. Mai probabil 7-8000 dar 10000 este un plafon maxim. Adica maxim dublu fata de ce se cunoaste ofciial. Daca gresesc sa ma corectati. mai ales ca in tot ce s-a postat deasupra asta este singurul care comunca ceva restul fiind caracterstice analfabetilor functionali. Asadar 1 omntariu ce merita citit fata de 25 de prostii adica 4% .
  PS Sa mai astept sa vad ce se mai aduna pentruca se par c ca unii pe care ii apreciez inca nu s-au produs si sper sa nu evite sa-si spuna opinia chiar redundanta daca ar fi .

 14. Realitatea numarului mortilor din cauza de covid este aproape dubla fata de cea declarata sau care se cunoaste!

  • Așa și-ar dori șobolanii de laborator cu cod de bare.

  • Da, asa este.

   Dar nu poti pune totul in spatele raportarii incorecte, ca a existat si asta. Multi oameni au refuzat sa mai mearga la spital. Excesul de mortalitate s-a suprapus de fiecare data exact pe valurile de pandemie Covid.

   E destul de clar ca numarul de decese Covid raportat e sub realitate si doar excesul de mortalitate ne va arata cu adevarat dimensiunea pandemiei.

  • Postacii astia au un glob de cristal si au vazut ei in glob exact dosarul clinic al fiecarui mort. Ca se opun unei investigatii clinice, mai usor ii bagi si pe aia omorati de Pfizer la nevvacinat mort cu CoVid.

  • Postacii astia au un glob de cristal si au vazut ei in glob exact dosarul clinic al fiecarui mort. Ca se opun unei investigatii clinice, mai usor ii bagi si pe aia omorati de Pfizer la nevvacinat mort cu CoVid.

  • In Romania n-a murit nimeni de la Pfizer, miracol, toti mortii in exces sunt nevaccinati cu covid, uite aici globul de cristal al propagandei, ca datele clinice le ascund.

 15. Interesant acest numar extrem de exact. (700-750 mortalitatea normala x 30 ) x2 . Tanti Pistol posibil sa`si fi folosit pixul. Oare daca luam listele nu`i vedem pusi de 2 ori ? O data la cauzele reale si inca o data la Covid ? 😉

 16. Cum naiba va puteti bucura ca au murit oanenii astia, sosoci sau nu?

 17. Sfanta cenzura ceausista adica mai soft decat a lui Dej dar tot cenzura totalitara.
  ERA TICALOSILOR!

 18. Va trebuie o investigatie independenta si transparenta clinica sa vedem cati au murit din cauza masurilor astora care cica sunt menite sa ne protejeze, cati sunt morti de la vaccin si tot asa.

  In UK au murit 10 mii brusc in ultimele 4 luni, spre socul multora, toti NON-COVID, parte speriati de propaganda ca mor de la virus nu au mers la spital si au murit de alte afectiuni ce puteau fi tratate, parte au murit chiar miraculos: de la vaccin, de la vaccin, cu mentiunea ca de la cheaguri de la Zeneca boicotata de UE ca sa faca loc Pfizerului au murit doar 87 per total din zeci si zeci de milioane de doze administrate in Uk pt ca a fost o investigatie clinica, se stie care a fost problema cu cei 87, o reactie imunitara rara si atipica la o proteina, culmea, proteina din coronavirus, ca Zeneca a folosit chiar un virus, nu e mrna. Pe Pfizer nu a fost nimic, nicio investigatie clinica, pe Zeneca a fost, deci stim la Zeneca dar nu stim nimic la Pfizer. Vrem sa stim si motivul medical/stiintific de ce mor cei ce au murit de la Pfizer cum stim la Zeneca, si cati exact au murit la cate doze administrate.

  Stiu ca unii pe propaganda vor sa bage ca toti mortii in exces sunt CoVid, dar nu-s. Va trebui o investigatie clara a mortilor in exces sa vedem cati erau vaccinati si cu ce si au cazut jos morti miraculos. Unchiu-miu spre exemplu a facut atac cerebral de la Pfizer, nu a murit, dar putea deveni si el „moarte in exces” si de fapt era de la Pfizer, covid avusese inainte sa apara vaccinul si nici de spital nu a avut nevoie, era sa-l omoare Pfizerul astora care cica ne salveaza pe toti cu japca.

  • Chiar si in fata evidentei (exces urias de mortalitate suprapus perfect peste valurile pandemiei) unii o tin pe a lor: ca au murit de moarte buna, ca au murit din cauza masurilor, ca au murit de la vaccin.

   Cand se va trage linia, excesul de mortalitate va fi urias exact pentru tarile care NU s-au vaccinat, gen Romania, Bulgaria, Muntenegru sau Bosnia. Nu in Israel sau Portugalia.

   P.S. In UK mor „brusc” 60.000 de oameni pe luna in vremuri normale. Toti non-Covid, ca vorbim de vremuri normale. Aia cu „au murit brusc 10.000 de oameni in patru luni” e o gluma, nu o statistica.

  • Vrem sa ne injectam cu heroina, nu cu Pfizer!

  • Deci asta ar fi musamalizat moartea lui unchiu-miu de la Pfizer, ca ar fi aparut la morti in exces, bagandu-l el din burta la nevaccinat mort de covid. De asta se opun unei investigatii clinice, ca sa poata musamaliza morti.

  • 10 mii morti IN EXCES in Uk, pe 4 luni, toti non-Covid, cica nu conteaza statistic. Fereasca dumnezeu de astia.

  • Postac Silicon, n-o sa puteti musamaliza, iti promit eu. Trebuie investigatie clinica bai, nu ii bagi tu din burta in mod mincinos unde iti convine tie, si tie iti convine politic la nevaccinati morti de CoVid toti, stim. L-ai fi denigrat pe unchiu-miu, el ar fi fost mort in exces, mintind ca a murit sigur ca avea covid si era nevaccinat, cand el de la rahatul de Pfizer a facut atac cerebral. Trebuie sa stim exact cati ca el sunt, da, viata lor conteaza nesimtitule.

   Si trebuie investigatie clinica si pe scaderea mortalitatii de cand a adus EU in sfarsit tratamente alternative, unele cu intarziere de un an, ca nu-l pui tu pe om pe alternative si-l salvezi si pe urma il bagi la Pfizer in mod mincinos. Deci investigatie CLINICA.

  • Pt claritate:

   In Uk pe 4 luni au murit IN EXCES 10 mii non-covid. Deci din totalul mortilor in exces, 10 mii ERAU NON-COVID.

 19. Aceste statistici sunt relevante pe o perioada mai lunga.
  De exemplu; anul trecut au fost circa 15 % decese in exces fata de media anilor anteriori (300000 decese/2020 fata de 260000/an – media anilor anteriori) . Dintre acestea circa 7 % au fost decese asociate covid iar restul altor cauze ( cancer,avc, cardio etc). Datele sunt de la Institutul national de statistica (oficiale, se gasesc pe site).
  Desigur daca luam perioada scurta a varfului de pandemie decesele in exces sunt de 100% totusi cu siguranta la nivelul intregului an sunt procente mult mai mici. Ba este posibil ca in lunile care urmeaza varfului decesele sa fie mai putine in medie fata de aceleasi luni din anii precedenti, intrucat coronavirusul “a luat”, din pacate, mai multi oameni vulnerabili, care poate ar fi murit in lunile urmatoare (cand le-ar fi venit randul, dupa destin).
  Oricum este o tragedie ca au murit atat de multi oameni, pe de alta parte sa ne uitam si la partea plina a paharului, 🍷, la urmatorul val vor fi multi mai putine decese intrucat sunt mai multi oameni imunizati.

 20. Sunt multe excese pe care le poti face, dar sa faci exces de morte nu am mai auzit.
  Sa fim cumpatai in exprimare,
  eu zic.

  • „Mortalitate in exces” este un termen consacrat care nu reprezintă suma cuvintelor care il alcătuiesc. Reprezintă un indicator important care acoperă cazuri suspectate a fi legate de pandemie dar neacoperite de statisticile oficiale: persoane decedate acasa fara autopsie, persoane la care covid a contribuit la deces fara a fi cauza principala si persoane decedate de alte boli datorita aglomerarii sistemului medical. Reprezinta mortalitatea totala ce poate fi imputata pandemiei in absenta autopsierii tuturor decedaților.

 21. Nu e nici o tragedie, este evolutie, cei mai putin adaptati sunt mai multi, nici o noutate.
  Sunt statistici viata merge inainte.

 22. Asta-i viata.
  Cine are vaccin sa-i fie de bine. Cine n-are sa-i fie de bine.
  La un moment dat unul din grupuri o sa cedeze.
  Ori mori multi nevaccinati, ori mor multi vaccinati.
  Vedem care si care.

  • In vest mor majoritar vaccinatii acum. Cu toate ca abia acum au adus tratamente alternative din USA, unele cu un an jumate intarziere chiar, care-s foarte foarte bune, si ar vrea sa-i bage pe cei salvati cu alte tratamente la rahatul de „vaccin”, de asta trebuie o investigatie clinica dupa nebunia asta.

  • Mda, e de ajuns sa te uiti peste statistici sa vezi ca grupul sosocilor e campion 90%…
   Suntem pe locul 9 in lume la mortalitate dar inca asteptam o minune sa crape vaxxerii cu 10 doze.

 23. Foarte bine! Se mai rareste, se mai face aer curat.

 24. Stam rau la mortalitate din cauza interzicerii medicamentelor atat pentru preventie cat si celor pentru faza incipienta a bolii. Oamenii sunt lasati sa ajunga in faze grave, apoi li se aplica “tratamentul” cu oxigen in exces care arde plamanii, si urmeaza sacul de plastic. Toate astea pentru a arata cat de rau este covidul si pentru a justifica “necesitatea” vaccinarii.
  In India, unde s-au folosit kituri de tratament accesibile pentru toata lumea, ratele de infectare si de mortalitate au fost mult mai mici decat in tarile majoritar “vaccinate” cu serul experimental, dar noua ne scoteau ochii cu numarul de morti in valoare absoluta din India, care era mare pentru ca proveneau dintr-o populatie mare, de peste un miliard de oameni, insa ca procent stateau mult mai bine decat majoritatea tarilor.

 25. Nu cred aceste statistici! Bolnavii de gripa, viroze, guturai, pneumonie, toti se cheama acum ca ar avea Covid!

 26. Adica la 44 de mii morti, sunt cu 22 de mii mai mult ca de obicei dar doar la 10 mii s-a stabilit din pix ca sunt morti de covid. Ar trebui sa atarnati fiecare de gat de cate un stalp de iluminat pentru genocidul pe care l-ati facut in ultimii doi ani.