G4Media.ro

Monitorizare TV. Partidele politice încep să anunțe numele miniștrilor pe care i-ar…

Monitorizare TV. Partidele politice încep să anunțe numele miniștrilor pe care i-ar propune dacă ajung la guvernare după alegeri / Sănătatea rămâne subiect principal al dezbaterilor

Partidele politice încep să anunțe, în dezbaterile electorale, numele miniștrilor pe care i-ar propune dacă ajung la guvernare după alegerile parlamentare din 6 decembrie, iar sănătatea rămâne subiect principal al dezbaterilor din campanie.

Dacă n-ai timp seara de televizor, ne uităm noi pentru tine. Toate declarațiile relevante făcute de principalii candidați la parlamentare și informațiile de campanie reflectate la principalele televiziuni de știri în emisiunile de seară le găsești aici. G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer a lansat secțiunea ”Monitorizare TV Parlamentare”. Iată principalele evenimente de duminica seara de la TV:

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. „Principalele televiziuni de stiri” inseamna la voi doar…Antena 3?
    Jalnic! Nu destul timpeau aia in direct lumea. Acum o faceti si voi in scris. Acum imi explic incisivitatea (=obraznicia) lui Turturica la conferintele de presa de la Cotroceni. Curat jurnalism dezinteresat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.