G4Media.ro

Monitorizare TV. Liderii partidelor politice vorbesc despre viitoarele alianțele pe care le…

Sursa foto: Pexels

Monitorizare TV. Liderii partidelor politice vorbesc despre viitoarele alianțele pe care le vor face după alegerile din 6 decembrie pentru a forma o majoritate guvernamentală / Ludovic Orban spune cu cine nu se aliază sub nicio formă

Liderii partidelor politice au vorbit, în dezbaterile electorale de joi seara de la televiziunile de știri, despre viitoarele alianțele pe care le vor face după alegerile din 6 decembrie pentru a forma o majoritate guvernamentală. Președintele PNL, premierul Ludovic Orban, a precizat și cu cine nu s-ar alia în niciun caz.

Dacă n-ai timp seara de televizor, ne uităm noi pentru tine. Toate declarațiile relevante făcute de principalii candidați la parlamentare și informațiile de campanie reflectate la principalele televiziuni de știri în emisiunile de seară le găsești aici. G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer a lansat secțiunea ”Monitorizare TV Parlamentare”. Iată principalele evenimente de joi seara de la TV:

Sursa foto: Pexels

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. PMP continua cu mizeriile la adresa USR+

    intrebat Basescu la Europa FM 3 motive sa nu se voteze USR+, singurul motiv a fost minciuna ca USR+ a votat pe ciordache, ca si cand PSD nu ar fi avut atunci majoritatea impreauna cu ALDE si UDMR sa voteze pe oricine dorea, si Basescu ne spune mai volata ca e o panseluta nevinovata si nu stie cand se trag tzepe in politica.

  2. Cei doi fosti premieri ai Romaniei ,acum o fac pe „zmeii” , criticand cu tupeu si obraznicie , ce fac actualii guvernanti , acestia uitand cum au plecat dela guvernare ,”cu capul plecat si coada intre picioare”.

  3. Ca de obicei, nimeni de la USRPlus. Tot PNL, tot PSD, tot PMP. Aia de la USRPlus nu primesc invitatii, nimeni nu stie de ce…

  4. Nu primim traseisti, nu fscem aliamne, iar, ulterior, …partidul s-a reformat, am reevaluat partidul…tara are nevoie de stabilitate….