G4Media.ro

Monica Macovei: Îi cer președintelui Klaus Iohannis să convoace CSAT și să…

Monica Macovei: Îi cer președintelui Klaus Iohannis să convoace CSAT și să analizeze rapid ce rol a avut fiecare instituție a statului în reprimarea protestului din 10 august 2018

Europarlamentarul Monica Macovei îi solicită președintelui Klaus Iohannis să convoace CSAT pentru a analiza ”ce rol a avut fiecare instituție a statului în reprimarea protestului din 10 august 2018” și pentru a cere imperativ toate cifrele și datele care indică muniția folosită și toate comunicălie care au planificat și ordonat lovirea cu bastoane, grenade, gloanțe de cauciuc, folosirea gazelor lacrimogene.

Redam mai jos integral comunicatul

Solicit președintelui să ceară imperativ în CSAT toate cifrele și datele care indică muniția folosită și toate comunicările care au planificat și ordonat reprimarea protestului din 10 august 2018

Statul controlat de Dragnea și-a lovit brutal cetățenii. Românii au bătut români. Pentru asta, toți cei vinovați trebuie să răspundă penal și cu funcțiile. Un stat care își bate cetățenii este un stat penal și o dictatură. Procurorii trebuie să ancheteze imparțial și rapid și să trimită în judecată toți vinovații. Nu există victime fără “călăi”.

Președintele României trebuie să își exercite atribuțiile lui. El nu face anchete, dar conduce CSAT. Îi cer din nou să convoace CSAT și să analizeze rapid ce rol a avut fiecare instituție a statului în reprimarea protestului din 10 august 2018. Orice întârziere înseamnă timp lăsat celor vinovați de măsurile luate să încerce să își acopere urmele. Peste 440 de persoane au trecut pe la punctele SMURD, 60 de persoane au fost transportate la spital. Manipulările lui Dragnea, Dan și restul organizatorilor violențelor extreme, inclusiv cu muniție, nu sunt crezute de nimeni și nici nu pot fi.

De aceea, îi cer președintelui să convoace și să conducă rapid și ferm un CSAT, să ceară imperativ toate cifrele și datele care indică muniția folosită și toate comunicările care au planificat și ordonat lovirea cu bastoane, grenade, gloanțe de cauciuc, folosirea gazelor lacrimogene împotriva mulțimii și a tunurilor cu apă, dispersarea și urmărirea oamenilor care au ieșit în stradă să protesteze față de PSD, Dragnea și penali și să susțină anti-corupția.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

18 comentarii

  1. Si ce mai soliciti , procuroare comunista , care ai batjocorit Romania si romanii peste tot .
    Dupa ce te-a indopat soros cu multi , multi bani , faci pe lupul moralist .

    • Muie Pzd!
      Muie antena3!
      Muie ald!

    • Si-o fi luat macar sa-i ajunga de-o ”coaja” zburatoare de mult scoasa din uz…? Zic, pentru servicii in agricultura: ierbicidat si supravegherea hotului…

    • La dracu’, se poate intelege altceva, ma refeream daca si-o fi luat bani de-o „coaja” Airbus…

  2. Nu mai insistati, ca nu vrea. Toata lumea i-a cerut-o. Degeaba. N-ai cu cine.

  3. Ai grija mamaie sa nu cazi cu capu-n damigeana!

    • Nu e problema, daca e vorba de damigeana, rezolva dom’ colonel Paraschiv, zis ”nea Macelaru”, doar a fost prima lui meserie, iar : ”prima dragoste, nu se uita niciodata..!”…!

  4. Asta-i presul vostru, #-gisti?

    N-a catadcsit sa-si mute fizicul de pe unde o ti ca sa vorbeasca LIVe !

    Ha ha !

    Voi va rupeti bojocii stand in picioare iar el sta pe scaun ?!

    Halal Lider care va mana in lupta !

    • Amice, dar chiar ca esti un propagandist tampit !
      Mai bine te-ai intoarce la copiat texte de pe wiki ! 😉

  5. A310, Asistat, X, ceva argumente aveti cand vorbiti de Monica Moscovei, ca de invective nu duceți lipsa. Ati sărit toți ca o haită, la fel ca ultrasii aia care au bătut jandarmerița vineri. Sunteti din același aluat mai băieți, toti făcuți de o mamă. Mama PSD căreia…

  6. @ un alt cetatean

    tu stii romaneste ? ia fa tu analiza morfo-sintattica la textul scris de mine si arata-mi unde am facut eu referire la procuroarea comunista macovei ?

  7. ca sa ti traduc analfabetule functional

    pres = presedinte

    cine putea vorbi in direct = presul kwi

    kwi = ?

  8. @ un alt cetatean

    vezi ca fara sa vrei ai spus un ADEVAR CURAT

    monica MOSCOVEI

    vezi ca ai un macro care s-a activat din greseala si s-a tastat numele orasului de unde iei TU lumina, nu eu :)))

    • ori e un spell-checker de vina, ori reflexul tau de a scrie MOSCOVA dupa ce tastezi litera „M”.

    • Ma mir, in sprijinul celor afirmate, nu veniti cu niciun text din ”Wikipedia Galactica”, unul lung si plictisitor, care sa aiba rolul de a ne trimite la culcare…?!
      Noapte buna !

  9. @ cel cu nume de draq

    spre deosebire de voi, eu ma amuz cand scriu pe g4

    stai pe aproape caci nu te voi dezamagi

    • Nu intelegi ca deja l-ai trimis la culcare, mai nea Newlook ?

      PS. Altceva nu vinzi ? Poate aspiratoare ?Smoothie maker -uri ? M-ar interesa unul, dar sa nu fie fake ! 😉

    • Catre X-Te dai tare si mare mai postac si membru al psd-ist(partidul slugilor lui dragnea).Ce bugetar cu salariu mare sau pensinar cu pensie mare esti? Sigur un membru sau simpatizant al partidului slugilor lui dragnea asta esti.Nu ne mai da tu lectii de mare „telectual” caci nu esti, esti doar o javra psd-alde.
      Sa-ti trag un nr. de inmatriculare suedez!