G4Media.ro

Monica Anisie, șefa Comisiei pentru Educație din Senat, a făcut o eroare…

Monica Anisie / Foto: gov.ro

Monica Anisie, șefa Comisiei pentru Educație din Senat, a făcut o eroare gramaticală într-un discurs și apoi și-a cerut scuze

Monica Anisie, fost ministru al Educației în guvernul Orban și în prezent președinta Comisiei pentru învăţământ din Senat, a făcut luni un dezacord gramatical de la tribuna Senatului, iar ulterior și-a cerut scuze și a spus că eroarea a fost cauzată de oboseală.

Anisie a vorbit despre pachetul legilor educației, a spus la un moment dat: ”Și, da, stimate domnule coleg, aceste legi este despre viitor, despre un viitor mai pe care cu toții ni-l dorim”, potrivit înregistrării oficiale de la Senat.

Ulterior, ea a revenit la microfonul Senatului și și-a prezentat scuze, spunând că eroarea gramaticală a fost cauzată de oboseala acumulată la interminabilele dezbateri din ultima perioadă chiar pe legile educației, potrivit DCNews.

Monica Anisie este profesoară de limba română la un liceu bucureștean.

Controversatul pachet al legilor educației a trecut deja de Camera Deputaților și luni este în dezbaterea Senatului.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. „De la oboseala” ?!?
    A dat in branci, a impins tramvaie incercand sa rezolve probleme din invatamant sau ce ?!?
    Asta ar insemna ca atunci cand suntem obositi sa ne nu mai putem intelege intre noi cand vorbim sau ce ?!? Au un tupeu colosal politicienii !
    Atat de mult ne desconsidera guvernantii, incat nu stiu cum se face , dar la educatie/invatamant mereu este numit cate unul cu mari probleme de exprimare, de gramatica !
    Pai, daca primul ministru actual este un gangav cu probleme si de citire, nu doar de exprimare, ce sa mai discutam de restul…?!?