G4Media.ro

Monica Anisie, ministrul Educației: Școlile și grădinițele să nu mai înceapă cursurile…

Monica Anisie, ministrul Educației: Școlile și grădinițele să nu mai înceapă cursurile imediat după dezinfecție și dezinsecție

Ministrul Educației a organizat o videoconferință cu inspectorii școlari județeni, alături de ministrul Sănătății, după ce numărul tot mai mare al cazurilor de gripă a dus la suspendarea cursurilor în 10 școli și grădinițe din București și după ce poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul Școlii 133 din București. “Este imperios necesar să nu mai înceapă cursurile imediat după realizarea acțiunilor de dezinfecție și dezinsecție din unitățile de învățământ”, a declarat Anisie.

Cei doi miniștri au declarat că este redactat deja un Protocol de Colaborare care detaliază măsurile de aplicat. Protocolul va fi transmis către inspectoratele școlare județene și direcțiile județene de sănătate publică în cursul zilei de astăzi, se arată într-un comunicat remis Edupedu.ro.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Așa viziune strategică mai rar se vede pe planeta noastră ! Nici măcar nivel de servant doi la mașina de stins incendii nu arată.

 2. Aoleooooo….. a inviat savanta!!!!!!

  Nu ar fi mai bine sa se respecte procedurile legale pt dezinfectii si concentratiile pt chimicalele utilizate?

  Suntem prosti pt ca ne lasam condusi de niste prosti care nu isi asuma nimic.

 3. Nu mai bine se fac aceste proceduri în vacante? Că-s destule..
  Asa personalul din învățământ mai și lucrează! Altfel imediat vor avea 6 luni de vacanta iar când lucrează o fac câteva ore pe zi. Asta dacă nu au cerc pedagogic… Că-i musai sa fie în timpul programului cu copiii.

 4. Nu mai bine se fac aceste proceduri în vacante? Că-s destule..
  Asa personalul din învățământ mai și lucrează! Altfel imediat vor avea 6 luni de vacanta iar când lucrează o fac câteva ore pe zi. Asta dacă nu au cerc pedagogic… Că-i musai sa fie în timpul programului cu copiii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.