G4Media.ro

Modificări ale condițiilor de zbor către Israel, Germania, Grecia, Italia și Belgia…

Modificări ale condițiilor de zbor către Israel, Germania, Grecia, Italia și Belgia anunțate de Tarom

Tarom informează că în ultimele zile s-au modificat condiţiile de călătorie în anumite ţări în care compania operează zboruri, transmite Antena 3.

Astfel, pentru călătoriile în Israel: pasagerii (indiferent de vârstă) care au stat mai mult de 72 de ore pe un teritoriu din afara Israelului trebuie să prezinte un certificat PCR COVID-19 negativ, efectuat cu maximum 72 de ore înainte de ora de decolare.

Pentru călătoriile în Germania a fost eliminată condiţia de înregistrare online, în urma căreia se emitea codul QR.
00:00

Pentru călătoriile în Grecia, pasagerii care deţin un certificat de recuperare după infectarea cu COVID-19, certificat emis între 2 luni şi 9 luni anterior călătoriei, nu mai trebuie să prezinte testul PCR la intrarea în Grecia.

Pentru călătoriile în Italia, este obligatorie completarea unui formular online – se găseşte la adresa: https://app.euplf.eu.

Pentru călătoriile în Belgia, a fost eliminat testul PCR la intrarea în țară, este obligatorie completarea formularului, iar lipsa codului QR la sosirea în Bruxelles atrage după sine o amendă dată de autoritățile belgiene.

Sursa: Antena3.ro

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Haznaua 3 nu poate sa dea nici copy/paste cinstit!!! Noutatea este ca cei vaccinati, rapel de minim 14 zile, nu mai au nevoie de PCR la frontiera ci de adeverinta de vaccinare in limba engleza.