G4Media.ro

Modificări ale condițiilor de zbor către Israel, Germania, Grecia, Italia și Belgia…

Sursa foto: Facebook / Tarom

Modificări ale condițiilor de zbor către Israel, Germania, Grecia, Italia și Belgia anunțate de Tarom

Tarom informează că în ultimele zile s-au modificat condiţiile de călătorie în anumite ţări în care compania operează zboruri, transmite Antena 3.

Astfel, pentru călătoriile în Israel: pasagerii (indiferent de vârstă) care au stat mai mult de 72 de ore pe un teritoriu din afara Israelului trebuie să prezinte un certificat PCR COVID-19 negativ, efectuat cu maximum 72 de ore înainte de ora de decolare.

Pentru călătoriile în Germania a fost eliminată condiţia de înregistrare online, în urma căreia se emitea codul QR.
00:00

Pentru călătoriile în Grecia, pasagerii care deţin un certificat de recuperare după infectarea cu COVID-19, certificat emis între 2 luni şi 9 luni anterior călătoriei, nu mai trebuie să prezinte testul PCR la intrarea în Grecia.

Pentru călătoriile în Italia, este obligatorie completarea unui formular online – se găseşte la adresa: https://app.euplf.eu.

Pentru călătoriile în Belgia, a fost eliminat testul PCR la intrarea în țară, este obligatorie completarea formularului, iar lipsa codului QR la sosirea în Bruxelles atrage după sine o amendă dată de autoritățile belgiene.

Sursa: Antena3.ro

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Haznaua 3 nu poate sa dea nici copy/paste cinstit!!! Noutatea este ca cei vaccinati, rapel de minim 14 zile, nu mai au nevoie de PCR la frontiera ci de adeverinta de vaccinare in limba engleza.