G4Media.ro

Moda gafelor făcute de politicieni se extinde la Chișinău. Zinaida Greceanîi, fost…

Moda gafelor făcute de politicieni se extinde la Chișinău. Zinaida Greceanîi, fost premier, spune că a votat o persoană care ”a luat picioarele în mâini”

Zinaida Greceanîi a făcut duminică o gafă de exprimare care face deliciul presei din Moldova. Fost premier socialist al țării, Greceanîi a spus că a votat la alegerile pentru primăria Chișinău pentru o persoană care ”a luat picioarele în mâini și a mers și a vorbit în această campanie electoral cu toți cetățenii de-a rândul”, potrivit Radio Chișinău.

”Eu am votat o persoană care a măsurat tot Chișinăul cu propriile picioare. A luat picioarele în mâini și a mers și a vorbit în această campanie electoral cu toți cetățenii de-a rândul. Este foarte important ca toți acei chișinăuieni să vină și să voteze pentru că nimeni nu o să vină din altă parte să voteze pentru ei”, a spus Zinaida Greceanîi la ieșirea din cabina de vot.

Reamintim că la Chișinău are loc primul tur al alegerilor locale anticipate, după ce primarul Dorin Chirtoacă și-a pierdut funcția din cauza problemelor penale. Favoriții luptei sunt Ion Ceban (Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, partidul președintelui Dodon), Silvia Radu (actualul primar interimar, candidat independent susținut de oligarhul Vlad Plahotniuc) și Andrei Năstase (Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”, aliatul Maiei Sandu).

Foto: Zinaida Greceanîi, sursa pagina personală de Facebook

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Macar asta-i rusoaica!

    • A fost o combinatie din : „si-a luat picioarele la spinare” cu „si-a luat soarta in propriile maini”.
      Mai putea sa combine si cu „si-a luat inima-n dinti” si ajungea la: „si-a luat picioare-n gura”.
      Moldovenii sunt plini de proverbe iar femeile sunt mai repezite la vorba; poate avea logica.