G4Media.ro

Moartea Laurei Roșca, DJ Lalla, învăluită în mister. Tatăl fetei: De la…

Sursa foto: Facebook/ DJ Lalla

Moartea Laurei Roșca, DJ Lalla, învăluită în mister. Tatăl fetei: De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic

Sfârșitul Laurei Roșca, zisă și DJ Lalla, este încă un mister. Surse apropiate anchetei spun că în telefonul ei, descoperit pe plajă, sâmbătă, nu ar fi fost găsit vreun mesaj de adio, relatează site-ul știrileprotv.ro

În ancheta pe care o fac procurorii nu există, deocamdată, niciun suspect.

Duminică, artista a fost condusă pe ultimul drum în orașul ei natal, Turda.

Cu discreție, în liniște, familia Laurei Roșca, prieteni și foști colegi de clasă s-au adunat la Capela Cimitirului Municipal din Turda. Sfârșitul tinerei de 34 de ani a fost un șoc pentru toți.

Verișoara Laurei: „E verișoara mea de-a doua. Nu știu, un accident. Nu știu! Așteptăm și noi să aflăm ce… Ce s-a întâmplat”.

Mai multe obiecte care aparţineau DJ-iței Lalla, găsite pe plajă în apropierea locului unde a fost descoperit trupul femeii

În ultima discuție pe care DJ Lalla a avut-o cu tatăl ei, nu ar fi dat de înțeles că ar avea probleme sau că ar trece printr-o perioadă dificilă.

Nelu Roșca, tatăl Laurei: „Era bine, era fericită, era binedispusă. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic. Restul, poliția a spus că va face un comunicat de presă”.

Confirmarea oficială dacă tânăra a consumat sau nu alcool sau droguri va veni abia după efectuarea analizelor toxicologice, care durează.

Până acum, în anchetă a fost stabilită doar cauza morții: înec. La audieri, bărbatul la care ar fi stat DJ Lalla în Mamaia, ar fi declarat că ea ar fi plecat să facă niște fotografii. Telefonul ei a fost găsit, sâmbătă, dar anchetatorii nu au dezvăluit dacă erau în el astfel de poze sau indicii, care ar putea ajuta în lămurirea sfârșitului ei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, pe telefonul artistei, care a fost descoperit pe plaja din Mamaia, nu a fost găsit niciun mesaj de adio.

Procurorii fac în continuare cercetări in rem, pentru ucidere din culpă. Nu există, deocamdată, niciun suspect.

Sursa: știrileprotv.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...