G4Media.ro

VIDEO Momentul în care se năruie cele mai frumoase vise. Mireasa din…

VIDEO Momentul în care se năruie cele mai frumoase vise. Mireasa din Beirut, după explozie: Soțul meu mi-a zis că trebuie să continuăm, că nu putem să ne oprim

Filmarea cu mireasa lovită de suflul exploziei de la Beirut în timp ce făcea poze de nuntă a fost una dintre cele mai puternice mărturii ale dezastrului din capitala libaneză, relatează Digi24.ro

Tânăra de 29 de ani, a povestit pentru presa internațională ce a simțit în acele momente. Ea și soțul ei s-au întors acolo unde au fost prinși de explozie, în fața hotelului unde urmau să petreacă noaptea nunții, hotel care e acum o ruină.

Israa Seblani, mireasa: „M-am pregătit pentru marea zi timp de două săptămâni. Eram fericită ca orice altă fată, mă căsătoream. Mă gândeam că părinții o să se bucure că o să mă vadă în rochie albă, că o să arăt ca o prințesă și toate cele, eram foarte fericită ca orice altă fată.

Despre ce s-a întâmplat în timpul exploziei, nu am cuvinte să explic. Mă simțeam tristă. Vă spun sincer, zâmbetul pe care îl vedeți acum nu exista cu o zi înainte. Eram șocată, mă întrebam ce s-a întâmplat, că o să mor.

Soțul meu mi-a zis că trebuie să continuăm, că nu putem să ne oprim, că trebuie să continuăm.”

Ahmad Subeih, mirele: „Am început să ne plimbăm și era totul foarte trist. Nu pot să descriu distrugerile și sunetul exploziei. Suntem încă în stare de șoc. Nu am auzit în viața mea ceva similar cu sunetul acestei explozii”.

Israa Seblani: „Tot timpul am încercat să fiu, nu neapărat o persoană faimoasă. Dar după cele întâmplate, nu trebuie să mai fac nimic. Acum mă cunoaște toată planeta”.

Reporter: Și cum te face asta să te simți?

Israa Seblani: „Vreau să fiu sinceră și să spun că sunt fericită. M-a ajutat”.

Sursa: Digi24.ro

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Doamne fereste!!!! Saracii oameni….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.