G4Media.ro

Ministrul Sănătății nu exclude o nouă amânare a datei la care va…

Ministrul Sănătății nu exclude o nouă amânare a datei la care va fi organizat rezidențiatul

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că nu exclude o nouă amânare a examenului de rezidenţiat, motivând lipsa unei date certe de inexistența unui ministru al Educaţiei. “Este greu să spun dacă va avea loc pe 8 decembrie. Propunerea noastră pentru 8 decembrie rămâne valabilă. Vom vedea ce se întâmplă pe scena politică. Dacă nu vom avea un ministru al Educaţiei, data de 8 decembrie nu va putea fi respectată”, a declarat Pintea, citată de News.ro.

Amintim că decanul Facultății de Drept de la Universitatea Titu Maiorescu, Gabriel Ispas, membru al Pro România, a declarat pentru Edupedu.ro că rezidențiatul se poate ține inclusiv pe 17 noiembrie și că Dăncilă folosește absolvenții de medicină în războiul său.

“Un secretar de stat al Educaţiei poate semna doar dacă ar fi împuternicit, ori cel care l-ar putea împuternici, adică ministrul, nu există. Legislaţia este foarte clară”, a spus Pintea astăzi, într-o conferinţă de presă la Iaşi.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Da duamna Ministru, sunt de acord – e foarte complicat de organizat acest examen în România.
    Eu zic să îl organizați direct în UK, sau dacă nu se poate din motive de Brexit să îl organizați în Germania sau Franța – o să fie mult mai simplu și instituțiile statului (de acolo) vor rezolva perfect problemele. Apoi tinerii de excepție formați peste 25 de ani în Ro vor avea imediat oferte.
    Acolo toate lucrurile sunt simple și previzibile – iți faci treaba, ai șansa ta să nu depinzi de partidul-stat PSD – care a insurubat-o pe D-na Ministru pe scaun !