G4Media.ro

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, pentru Europa FM: Școala va fi cea care…

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, pentru Europa FM: Școala va fi cea care va decide dacă menține sau nu distanțarea de 1 metru între elevi

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a transmis Europa FM, într-un mesaj, că în ceea ce privește obligativitatea menținerii distanței de 1 metru între elevi, impusă de Institutul Național de Sănătate Publică (INSP), școala va fi cea care va decide dacă o menține sau nu, după cum a relatat postul marți dimineață.

Aceeași sursă notează că “ministrul Sănătății va emite mâine ordinul privind regulile sanitare obligatoriu de respectat în școli”.

În condițiile în care normele sanitare oficiale, esențiale pentru a permite autorităților și instituțiilor de învățământ să pregătească deschiderea noului an școlar, au întârziat foarte mult, informații disparate au început deja să apară în presă.

Citește articolul complet pe EduPedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Stabiliți clar cine asigură măștile, Dezinfectant, materiale de curățenie, hârtie igienică, etc nu vreau sa aud iar că se strâng bani ptr fondul clasei din care sa se cumpere aceste materiale . Poate nu suportăm noi părinții pe lângă celelalte și cheltuieli cu pandemia.

 2. Nelutule,Nelutule….
  Ai gestionat si gestionezi criza asta sanitara in dispretul tuturor regulilor de bun simt, in dispretul populatiei…. crezi tu ca vei scapa de judecata?
  Nu Nelutule …..
  Acum arunci pisica in curtea unor directori de scoala?
  Ticalos om! O adevarata curva!

  • În ”disprețul” cărei ”populații”, celei din mafia PRO-USL-PSD ale cărei ”reguli de bun simț” sunt alea de stabor? O să-l ”judece” urmașii ”academiciencei” vestale, ”colegii intelectuali” ai Nedezbă-tutei, a lui Genunche, Pamblică, Almanahe, Tricoaie, ai Ecaterincii și ai celorlalți cărturari de seamă ai neamului din clanul securiștilor.

  • În ”disprețul” cărei ”populații”, celei din mafia PRO-USL-PSD ale cărei ”reguli de bun simț” sunt alea de stabor? O să-l ”judece” urmașii ”academiciencei” vestale, ”colegii intelectuali” ai Nedezbă-tutei, ai lui Genunche, Pamblică, Almanahe, ai Ecaterincii și ai celorlalți cărturari de seamă ai neamului din clanul securiștilor.

 3. Romania, faliment ec, moral, educational, medical!!!

  9.5 % deficit, imprumuturi in numele generatiilor tinere pe 30 de ani, amanetand viitorul lor!!!

  O gluma de tara,.condusa de servicii mafioate!!!

 4. Niciodată n-a visat școala sa dobândească atâta autonomie!!!!! Asta înseamnă să guverneze „dreapta”!!!!

 5. Ministrul se spală pe mâini aruncând pisica in curtea școlilor, iar școala in curtea părinților. Domnilor când dați legi veniți si cu norme de aplicare, cu soluții concrete, cu indicarea surselor de finanțare, cu programe , cu idei etc. Este foarte ușor să dai ordine si după sa dai vina pe alții ca nu au respectat ordinele.

 6. Școală si parintii par să stabilească orice chestie sanitară pentru scoli in pandemie, autoritățile centrale s-au spălat pe mâini și, la o adică, dau vina pe directorii de școli și pe parinti.
  De la 2 m, apoi 1, 5 m, apoi 1 m intre copii s-a ajuns la 0, exact ca până în pandemie, în unele clase, claie peste grămadă.
  Or să apară și virozele respiratorii de sezon plus virusul gripal,să te ții triaj facut de părinți, cred că scolile o să funcționeze primul semestru, vrând nevrând, cu jumătate de efectiv.

 7. Scoala decide…iar profesorii raspund penal in caz de infectare.Nu stim, nu cunoastem…

 8. Exact ce așteptam!
  Au agresat psihologic o națiune întreagă cu sloganul păstrați distanță ,, socială”(proastă formulare) de minim 2 m, apoi 1.5 m, apoi 1m dar ce sa vezi la școală nu e nevoie de distanțare fizică.
  ,,Pepsiglas” montat in cateva săptămâni in zeci de mii de sali de clasă?
  A cui e afacerea asta?
  Nu era mai simplu si mai eficient sa cumpere viziere?
  Si mai ieftin!
  Trăim sa o vedem si pe asta.
  Ministerul Sănătății condus de un medic recomandă sa fie încălcate regulile pe care tot ei le-au stabilit!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.