G4Media.ro

Ministrul Sănătății din Republica Moldova, Viorica Dumbrăveanu, infectată cu Covid-19. Bilanțul persoanelor…

Ministrul Sănătății din Republica Moldova, Viorica Dumbrăveanu, infectată cu Covid-19. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns în Moldova la 35.904 de cazuri

Ministrul Sănătății din Republica Moldova, Viorica Dumbrăveanu, confirmă că a fost depistată pozitiv cu Covid-19.

„De șapte luni, Republica Moldova se confruntă cu o criză fără precedent. Sistemul medical, împreună cu alte autorități ale statului, cu cetățenii responsabili, încearcă să facă față infecției COVID-19. Toți împreună am lucrat și lucrăm până la epuizare. În tot acest răstimp, am luptat pentru viața fiecărui cetățean și am trecut peste greutăți inimaginabile. Din păcate, am pierdut colegi și prieteni, care nu au reușit să înfrunte boala. În aceste momente și eu mă lupt cu boala. Nu în calitatea mea de ministru, dar ca pacient testat pozitiv la COVID-19. E greu, atât moral, cât și fizic, dar urmez tratamentul prescris de medici și sper că voi trece cu bine de COVID-19. Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră, este cel mai de preț lucru pentru care merită să luptăm în această viață. Mulțumesc colegilor din sistemul medical, care muncesc zi și noapte, cu dedicație și curaj. Sănătate tuturor și gânduri bune”, a scris Dumbrăveanu pe pagina de facebook.

În urmă cu cinci zile, încă o membră a Cabinetului de miniștri se infectase cu noul tip de coronavirus – vicepremierul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic – scrie publicația agora.md

Toți miniștrii, alături de premierul Ion Chicu, s-au testat la COVID-19 la finele lunii martie, la un laborator privat. Rezultatele au fost negative. Mai târziu, la final de mai, după ce s-a infectat democratul Eugeniu Nichiforciuc, s-au mai testat și miniștrii Cristina Lesnic, Sergiu Răilean, Oleg Țulea, Alexandru Pînzari și Igor Șarov. Toți au participat la o ședință a fracțiunii PDM, la care fusese prezent și Nichiforciuc. Și atunci testele au fost negative.

În Republica Moldova, bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 35.904 cazuri. Vineri au fost confirmate încă 358 de cazuri.

Sursa Foto: Facebook/Viorica Dumbraveanu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Și Viorica noastră…
    Nu mai știm nimic despre ea. Cum stă cu sănătatea?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.