G4Media.ro

Ministrul propus la tineret și sport: Vreau să particip la Tokyo şi…

Ministrul propus la tineret și sport: Vreau să particip la Tokyo şi să câştig o medalie / Îmi doresc să fiu un exemplu şi ca ministru şi ca sportiv

Ministrul propus al Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a declarat, miercuri, într-un interviu pentru Agerpres, că nu intenţionează să renunţe la activitatea competiţională pe durata mandatului şi că îşi doreşte să participe la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, unde vizează obţinerea unei medalii la ciclism.

Sincer îmi doresc să participi la Tokyo şi să obţin o medalie. Eu cred că totul depinde de cum ne prioritizăm timpul. Pentru mine prioritatea acum este ministerul şi sportul românesc, după care în trei-patru luni să îmi pot face o echipă, să văd exact în ce direcţie să o luăm, care sunt proiectele reale în care să investim, şi, desigur, să mă şi pregătesc în paralel pentru Jocurile Olimpice. Acum, dacă nu o să pot să obţin rezultate la proba de şosea, eu cred că pe pistă, la 4 km, pot să mă pregătesc. Eu îmi doresc să fiu un exemplu şi ca ministru şi ca sportiv, pentru că şi pe mine, când eram copil, m-au ghidat marii campioni ai României.

Un prim obiectiv al mandatului său este crearea unui cadru de pregătire „perfect” pentru sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice, a spus Novac.

El a afirmat că activitatea sportivă şi implicarea sa în domeniu îl va ajuta în activitatea de ministru, în acest sens dorind să elaboreze o strategie pe termen lung, de 3-4 cicluri olimpice.

Preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, Novak a precizat că această disciplină nu va fi avantajată pe durata mandatului său, dar că îşi doreşte să continue dezvoltarea începută în urmă cu 4-5 ani.

Eduard Novak a primit, miercuri, aviz pozitiv pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului din partea Comisiilor reunite pentru Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport din Camera Deputaţilor şi Senat.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. E cam greu cu fundul in 2 parti, dar sa ii dorim succes!

  2. Cu tot respectul pentru domnul Novak îmi doresc cat mai multe medalii pentru România la Olimpiada. Nu contează cine le aduce, novak sau altcineva.
    II urez sa aibă o buna colaborare cu Mihai covaliu.
    Ps. Și fără bani de la buget pentru fotbal!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.