G4Media.ro

Ministrul propus al Educației: Recuperarea cursurilor – cu precădere pentru elevii care…

Ministrul propus al Educației: Recuperarea cursurilor – cu precădere pentru elevii care vor susține examene. Pentru educație remedială avem nevoie de disponibilitatea cadrelor didactice și de resurse financiare

“Recuperarea cursurilor este cea de-a doua problemă esențială, după când începem școala. Cum vom putea să recuperăm ceea ce au pierdut elevii. Activitățile de recuperare vor trebui să fie coerent organizate și finalizate”, a anunțat ministrul propus la Educație, Sorin Cîmpeanu, în cadrul audierilor din Parlament.

La finalul audierilor, în cadrul cărora a primit aviz pozitiv, Cîmpeanu a declarat că învățământul este unul dintre domeniile care au pierdut cel mai mult în timpul pandemiei. “Compensarea se cheamă educație remedială. Avem nevoie de disponibilitatea cadrelor didasctice, dar este nevoie și de resurse financiare”, a precizat ministrul propus să conducă portofoliul Educației.

Foto: INQUAM Photos – Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Educația sacul fara fund. Și dacă turnați bani în educație ce o sa se întâmple?! Căutați niste declarații de avere de pe la inspectoratele școlare, licee să vedeți ce bani se câștigă în educație și comparați cu ce rezultate produc. Educația e Money IN – Garbage OUT. Cum poți să fii și inspector școlar și profesor în același timp? Profesorii o freacă 18 ore pe săptămână dar inspectorii școlari cate ore muncesc pe săptămână? Și un individ din asta se duce la peste 100.000 Ron pe an din ‘educatie’ o fi puțin??

    • Ioane, ti-e ciuda. Fa-te profesor si o poti freca si tu. Daca vrei, poti sa-ti iei si ore suplimentare pentru asta.Pana atunci, ia un hap sa te calmezi!

  2. Au ieșit derutații. Ba deștepților alta replica nu aveți? Da fă-te și tu profesor, politist, magistrat. Dar dacă ar fi o oarecare echitate socială și oamenii ar fi plătiți după rezultate și nu ar mai exista săptămână de lucru de 18 ore, concedii de 4luni, pensii speciale, pensionat la 45 de ani?!!! Va doresc multa UE tuturor bugetarilor care o freca pe la stat. Așa că de sfârșit de an.

  3. 😂😂Ioane, ia doua hapuri ca unul singur n-are efect!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.