G4Media.ro

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: PSD este odihnit și nu are ce face.…

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: PSD este odihnit și nu are ce face. Minte precum respiră

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat luni seară la Realitatea Plus că PSD ”minte precum respiră” și că lansează zvonuri pentru a se prezenta drept soluția salvatoare, la întrebarea moderatorului referitoare la o posibilă creștere a taxelor și impozitelor

”Nu numai că nu știu, dar mint. PSD este odihnit, este odihnit și nu are ce face, se gândește să creeze panică. Ei, în acest moment nu fac altceva decât să creeze frică, panică. Gândiți-vă că am gestionat cel mai greu an după Revoluție. Este un PSD odihnit, care minte precum respiră, care vrea să inducă oamenilor ideea că PNL nu se ține de cuvânt, ceea ce nu este adevărat. Ei, dimpotrivă, se ocupă cu lansarea de zvonuri, ca să se prezinte drept soluția salvatoare. Cred că se vede diferența dintre PSD și PNL.”

Despre măsura închiderii piețelor, Violeta Alexandru spune că a fost o măsură luată pentru protejarea sănătății oamenilor.

”Piețele sunt deschise, piețele în aer liber sunt deschise, așa cum sunt organizate și în alte capitale din Europa. Sigur că le văd (n.red protestele din piețe) și aici a lucrat fabrica de troli. Există spații pentru desfacerea mărfii producătorilor noștri. Nu aveam cum să luăm o măsură care să afecteze producătorii pentru că suntem echipa guevrnamentală care îi apreciază, deci nu există să arunce marfa. Nu am luat aceasă decizie fără nicio analiză la bază, ci studiile pe care echipa guvernamentală le-a avut la bază era că riscul de răspândire era foarte mare, iar obiectivul nostru este să protejăm sănătatea oamenilor. În esență, nu există localitatea în care oamenii să nu își poată vinde marfa.” a mai precizat aceasta.

 

Sursa foto: captură video Realitatea Plus

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. ce e greu de inteles . o perioada de 30 de zile se inchd pietele , dar nu cele in aer liber , tirguri sau alte forme unde producatorul , nu samsarul , vinde marfa . minciuna ii va costa mult pe cei care inca o practica .

 2. Bai nebunilor, populatia s-a saturat de retorica asta cu PSD-ul, vrem sa vedem ce faceti voi, ca voi sunteti la guvernare de aproape un an de zile si ati guvernat mai dezastruos decat PSD-ul. Sunteti de 10 ori mai incompetenti ca ei. Aveti niste nulitati de ministrii gen Alexe, Stefan Grinda, Marcel Vela, Predoiu, Tataru, etc… In afara de Bogdan Aurescu, toti ministrii din Guvernul Orban sunt praf si pulbere.

  • Imi cer scuze, am uitat cireasa de pe tort si aceea este……Monica Anisie. Nici pe Bode Girofar anu trebuie sa-l excludem din acest clasament, ar fi nedrept.

 3. votez impotriva inchiderii pietelor.

 4. De acord, dar cu ce vă deosebiți voi de ei din moment ce tot asta vă reproșam și vouă?!!!!!!!!!!
  Pe cuvânt dacă sunt normali peneleii lu pește!

  • Penelestii sunt din aluatul fesenist idem psd si ceilalti:aceleleasi ingrediente.In plus mai adaugati mentalitatea balcanica!

 5. Vio! Daca ești obosita, du-te femeie acasă că de-aia dai rateuri.