G4Media.ro

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, solicită verificarea anchetelor sociale efectuate de primării: Inspecţia…

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, solicită verificarea anchetelor sociale efectuate de primării: Inspecţia Socială trebuie să se asigure că datele sunt cele corecte

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, transmite că își dorește o reverificare a anchetelor sociale efectuate de primării. Turcan a subliniat că respectă munca funcționarilor din primării, dar Inspecția socială trebuie să se aigure că datele din cadrul acestor anchete sunt corecte.

„Am cerut colegilor din Agenţie, celor din Inspecţia Socială, reluarea verificărilor anchetelor sociale ale primăriilor. Sunt doi ani de zile de când astfel de controale nu au mai avut loc. Am un deosebit respect pentru munca funcţionarilor din asistenţă socială a primăriilor, ştiu că uneori lipsa personalului le îngreunează situaţia, însă cred că Inspecţia Socială trebuie să se asigure că datele sunt cele corecte. De altfel, la nivel de guvernare, i-am asigurat pe români că cei care pur şi simplu nu vor să muncească nu o să mai fie duşi în spate de oamenii harnici”, a scris Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook, după întâlnirea cu şefii instituţiilor sibiene din subordinea Ministerului Muncii.

Raluca Turcan a adăugat că s-a asigurat că vor fi plătite alocaţiile majorate.

„M-am asigurat, de asemenea, astăzi, că alocaţiile vor intra în plată la nivelul majorat în luna februarie şi am solicitat tuturor colegilor opinii cu privire la stimularea reinserţiei în muncă a proaspetelor mame. Cred că încurajarea revenirii cât mai devreme la serviciu după naştere poate reduce neplăcerile de tot felul, poate contribui la previzionările angajatorului şi poate reduce deprofesionalizarea. Fireşte, măsura rămâne opţională, dar cred că poate fi mai bine stimulată şi în acest sens am solicitat puncte de vedere colegilor de la Sibiu”, a mai arătat Raluca Turcan.

Ministrul Muncii a sesizat „o situaţie stranie” a beneficiarilor moştenitori care nu mai trăiesc în România.

„La nivel naţional – deci şi la Sibiu – ne confruntăm cu o situaţie stranie la evaluarea căreia încă lucrăm: aceea a beneficiarilor (în general beneficiari-moştenitori) care nu mai trăiesc în România. La Sibiu, pe una dintre prevederile legale, 80% dintre posibilii beneficiari se află în afara graniţelor ţării. Aceştia nu au domiciliul în România şi, uneori, nici cetăţenie. Sper că o analiză corectă bazată pe datoria morală a statului şi raportată la efortul bugetar să ne ajute ca la nivel guvernamental să conturăm o decizie cât mai curând”, a mai scris Turcan.

Sursa Foto: Facebook/Raluca Turcan

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

35 comentarii

 1. Ce teatru ieftin de fațadă făcut de femeia asta, aruncă vină pe ăștia cu ajutorul social , dar de pensionarii speciali cu sute de milioane pe lună chiar nu are de gând nimic să facă???? Cu cumularzii speciali pensionati la 40-45 De ani si angajați în sistemul public pe salarii nesimtite , ce are de gând să facă ???

  • @Luis,
   Corect. Bine pusă problema.

  • Barbi, ia-ti echipa si migreaza pe platformele cu frispici, alea chinezesti, rusesti si sud-coreene, nereglementate!

  • Problema cu cumularzii speciali pensionati la 40-45 de ani si angajați în sistemul public pe salarii nesimtite , a rezolvat-o guvernul boc acum 10 ani. Dar au sarit pe el, pe boc, psd, pnl, alde, toate ziarele si toate televiziunile, inclusiv rares bogdan, ion m ionita, ciuvica, ciutacu, striblea, prelipceanu, ca sa nu mai vorbim de rujatul de la antena 3 si de mircea badea

  • In UK nu poti cumula pensia de stat cu salariul. Ai iesit la pensie la 45 de ani si vrei sa-ti iei un job? Foarte bine, iti impozitam pesia aia cu 90% pana cand nu vei mai avea job. Altfel daca nu-ti ei job atunci iti platim pensia full. Simplu.

  • Aia e treaba Parlamentului taticule.
   Turcanca se refera la aia cu palate si cate cinci limuzine in curte care inghit la greu ajutoare sociale.
   Nu stiu in restul tarii dar in Teleorman e jale cu astia.

  • @Gina – Cat de mare e disperarea de a manipula incat sa spui minciuni atat de mari?
   Nici macar in Romania nu exista o asemenea restrictie. Un pensionar poate foarte bine sa se angajeze bine mersi (a nu se confunda cumularea pensiei de stat cu o slujba la stat, interdictie care nu mai e valabila nici in Romania)
   Las link-ul aici pentru a lamuri minciuna ginei!
   https://diasporaro.co.uk/romani-in-uk/pensie-in-uk/#Ai_iesit_la_pensie_in_UK_dar_vrei_sa_continui_sa_lucrezi

  • @Gina – Cat de mare e disperarea de a manipula incat sa spui minciuni atat de mari?
   Nici macar in Romania nu exista o asemenea restrictie. Un pensionar poate foarte bine sa se angajeze bine mersi (a nu se confunda cumularea pensiei de stat cu o slujba la stat, interdictie care nu mai e valabila nici in Romania)
   Las link-ul aici pentru a lamuri minciuna ginei!
   https://diasporaro.co.uk/romani-in-uk/pensie-in-uk/#Ai_iesit_la_pensie_in_UK_dar_vrei_sa_continui_sa_lucrezi*

  • @Gina.
   Corect.
   Dar sunt salariați bugetari care cumulează salar+ pensia.
   Multi!
   Sunt multi iar la nivelul Primăriilor de țară, (cca 2842 de unitati) sunt Fara Numar.
   Cca 100.000 de salariați ce cumulează salariul baban cu pensia extrem de mare.
   Sunt Primarii Rurale unde Soția a fost secretar, acum e consilierul Primarului PNL .
   Sotul pensionar s-a angajat la aceeasi Primărie, după ce s-a pensionar, pe post de administrtor sef.
   Sunt trecuți de 70 de ani.
   Au auto, benzina, telefon de la Primarie.
   Mâncarea si-o asigura din hrana asistatilor sociali facturată catre Primărie
   Si achitata de aceasta.
   E o pecingine nationala!

  • @🤔,
   Șobo, ăștia ca tine trebuie tratați cu vermorelul.

 2. Da toți profitorii care încasează si pensii cumulate cu salarii la stat nu intră în atenția doamnei ministru?să ceară desființarea pensiilor speciale nesimtite,să facă anchete la obținerea sporurilor nesimtite,nu să trimită inspecții la amărâti ce primesc 50 euro,enorm de puti față de profitorii sistemului.

 3. „că cei care pur şi simplu nu vor să muncească nu o să mai fie duşi în spate de oamenii harnici”

  Deci o sa dati afara pilele BUGETARE si o sa eliminati PENSIILE SPECIALE si o sa cresteti varsta de pensionare sa nu mai avem pensionari de 39, 45, 50 de ani ??????????????

  AAAA, voi va luati de sarakii care primesc 200 de lei/LUNA ??? Acolo e paguba in Romania?
  Voi credeti ca „asistatii sociali” sunt gaura la buget, nu bugetarii si cum irosesc ei banii pe cheltuieli si proiecte inexistente?

  Mamele care nasc primesc indemnul de „m.a.r.s. la munca, nu la fatat?”
  Turcano, tu cand ai nascut, ti-ai lasat copilul pe mana strainilor sau ai stat cu el, logic, ca orice mama din Europa?

  ipocrita esti

 4. Român muncind și cuc clocind n-o sa vezi niciodată.

 5. SA ANCHETEZE SI parlamentarii. ASISTATI SOCIALI. 2 LEI CIORBA 4 LEI FRIPTURA.
  LE PLATESC alegatorii DIFERENTA.

 6. PENSIILE SPECIALE NU SE POT TAIA, NU SE POT IMPOZITA.
  DIN JOACA JMECHEREASC A politicienilor si a ccr DE ATATA TAIAT PENSIILE SPECIALE S-AU DUBLAT. SI VOR CRSTE IN CURAND CU 40%.

  VALOAREA PENSIILOR SPECIALE ESTE FOARTE MARE PENTRU CA LEGILE AU FOST CONSTRUITE PENTRU A FACILITA ABUZURILE.

  ASA S-A AJUNS LA PENSII DE 78000 DE LEI PE LUNA.

  DAR MECANISMUL CARE PERMITE NU A FOST ELIMINAT ! SI NICI NU O SA FIE!

  JAFUL CONTINUA !

 7. Cand e vorba de furat bani nu e nimic la voia intamplarii.Olgutana a facut praf tot in tara asta, parasuta e ca acidul, pe unde trece arde, si uite asa a scapat de catuse ca s-a prescris furtul.A scos de sub acuzarea legii, lipsa autorizatie de constructie cand a facut cu teldrum afaceri de constructie in craiova, cand a tocat 1000000 euro pe craiova capitala culturala europeana.A facut praf sistemul de pensii cand a majorat excesiv pensile care au generat hyperinflatie cam 50% nu ce balauresc astia acum. S-a anulat orice crestere de venituri.A generat panarama in administratie salarii uriase pentru asa zisii sefi adusi de partidul pzd, a minat administratia publica cu o gramada de analfabeti functionali, lipitori de afise, care o duc bine pe seama celor cativa care stiu ceva carte, dar deh asa a fost in romanica dintotdeauna cand cei care copiau la scoala ajungeau cel mai bine, ciobanind (caci la asta se pricepeau) restul de oameni care mai stiu.Nu a facut nimic sa opreasca accesul organelor de represiune (cu doua clase) la pensii nesimtite cu pensionare la 48 ani dupa care ii reangajam si le dam in plus si un salariu.Asta a realizat pzd-ul iar astia noi nu opresc nimic.Cert este ca drojditoarea a scapat de condamnare , dijmuieste craiova si doljul, si-a adus gasca de puicute in primarie pe carexa capusat-o total.Bravo fatuca, ai comis-o maxim, caci astia nu pot dezamorsa bombele tale teroriste amplasate prin toate institutiile, si care la un semnal detoneaza tot.Bravo si dna care a scapat-o.

 8. Taiati subventiile partidelor, salariile din administratie ale SEFILOR ca alea sunt problemele ,caci iau salari uriase unii care nu sunt in stare sa rezolve nimic, noroc cu subalternii care sunt tinuti jos care stiu carte, ceilalti sunt adusi politic la troc. Opriti pensile speciale si pensile sistemului de opresiune (politie ,justitie, armata) ca nu le merita , nu au fost in razboi. Limitati pensile la maxim 5000 lei ca nu au cotizat pentru pensile alea uriase.Vedeti ca astia cu pensionare la 50 de ani, au o viteza de rotatie foarte mare si se inmultesc foarte mult.

 9. Femeia asta este cel mai slab ministru pe care l-a avut vreodată MMPS. Este de o incompetență crasă. Nici lucruri elementare de clasa a patra nu a înțeles și reținut din legea pensiilor. De exemplu, la cât de proastă e, a afirmat la TV că ambele legi sunt în vigoare, adică și cea veche și cea nouă și că indexarea pensiilor cu rata inflației plus 1/2 din creșterea salariului mediu brut e valabilă!! Nu e, ca în legea 127/2019 scrie foarte clar că din 01.09.2019 se abrogă acea indexare.
  Altă inepție pe care a spus-o: chipurile PSD e de vină că în primele 3 luni de la promulgarea legii noi, adică între 7 iulie 2019 și 7 octombrie 2019, Guvernul Dăncilă nu a emis normele de aplicare a acestei legi!
  Este o minciună din nou, pentru ca în lege nu este dat un termen de emitere a normelor, scrie doar că guvernul aprobă normele elaborate la propunerea MMPS și MJ!
  Tâmpita vrea sa spună că guvernul PSD trebuia să se ocupe de aceste norme în timp ce PNL negocia în draci moțiunea de cenzură de cădere a guvernului, însă omite faptul că în 2020, cât timp ea a fost ditamai Vicepremierul, a durut-o-n cur de lipsa acestor norme și n-a călărit-o deloc pe Violeta Alexandru pentru elaborarea propunerilor de Norme și nici pe Cîțu!
  Aceasta este politica PNL, dar observ că ușor-ușor USRPLUS se mulează pe același calapod.
  Ceva nu e în regulă cu țara asta!

  • Cand ti-am zis…
   Am jubilat la plecarea Guvernului Dancila, am jubilat ca am scapat de PSD, dar destul de repede, de la inceput din 2019 de cand PNL a venit la guvernare a fost CLAR ca nu sunt deloc altfel decat PSDistii, dimpotriva: MINT, ne sfideaza cu un tupeu fara limite si continua clientelismul si incompetenta pe model PSD!
   Trist e sa vad ca nici USR PLUS nu e la guvernare ceea ce ne spunea ca e, atunci cand activa in Opozitie…
   Desi Dna Turcan sau Botond Csoma ala de la UDMR trancanesc in numele aliantei de la guvernare, tacere deplina si la PNL si la USR PLUS!
   Pare ca doar UDMR isi punne in aplicare Obiectivele din Programul lor de guvernare!

   Stelian Ion cu Desfiintarea SIIJ pare singur in lupta cu UDMRistii si PNListii care s-au sucit si carora NU le pasa deloc de PROMISIUNILE din Programul de guvernare al aliantei VOTAT in Parlament la Invetsirea Guc Fl Catu!!!
   Si NU le pasa de TOATE promisiunile, incalcate aproape zilnic, nu numai de cele din Justitie!
   Sfidarea dnei Turcan la dresa pensionarilor e stupefianta, Pensionarii au ajuns bataia ei de joc, mai rau ca la PSD!!!
   PNL va disparea mai ceva ca PDL, nu-i vad deloc bine!!

  • Dar v-am contrazis cumva?!

 10. Uite ăștia sunt gaura neagra in bugetul statului (asistații sociali) nu evaziunea fiscală, nu munca la negru , nu ajutoarele de stat si subvențiile către partidele politice fermieri sau marile companii, nu salariile exorbitante de la stat , nu pensiile speciale etc . Cât tupeu poți avea ? Să vedem publice listele cu pensionarii angajați la stat care primesc salarii și pensii în același timp si sumele primite ca sunt bani publici ,NU ? Dacă au ieșit la pensie sa stea la pensie sau sa meargă la privat sa muncească doar acolo poți cumula pensia si salariul. Acești asistați sociali nu trăiesc ei din aia 170 de lei\luna \ persoană ei muncesc la negru la mafioți de fermieri . mergeți in campaniile agricole să vedeți dacă unul are forme legale. In loc sa facem un mediu propice sa se poată angaja acești oameni ei taie , cum vor sa se întoarcă cei de peste hotare acasă? Faceți un cod al muncii clar , niste condiții optime de lucru , un salariu decent si o sa aveți mâna de lucru.

 11. ITM-urile sunt din nou compentente si necorupte. Intr-o tara unde unii lucreaza suplimentare si weekend-uri fara niciun spor si angajatorii incalca legislatia la greu…

  Mergi la ITM si ti se zice sa „faci o sesizare”, care de cele mai multe ori ramane nerezolvata. Oare de ce ii platim?

 12. Foarte bine punctat Gogu : I.T.M este intil , oameni ce stau in birou la căldurică pe bani mulți, in loc sa stea in permanentă pe teren sa meargă pe șantiere, fabrici pe câmpurile agricole sa vadă dacă se respectă codul muncii , condițiile de lucru, dacă lucrează cu forme legale , dacă le sunt respectate drepturile daca sunt pontați când lucrează suplimentar peste program sau in zilele libere. Un exemplu clar este cel din agricultură sa meargă pe camp , in ferme , la stani ,grajduri sa vadă copii pusi sa muncească care abandonează școala, oameni fără forme legale care muncesc in condiții mizerabile zi lumină sub cerul liber la fermieri ce încasează subvenții de zeci de milioane de euro care nu vor sa angajeze. O mai bună corelare intre instituțiile statului ar elimina acești mafioți , APIA, ITM, ANAF,PRIMARIE, ETC sa colaboreze sa vadă cum unii fermieri primesc subvenții, ajotoare de stat , scutiri de taxe su impozite dar nu au macar un singur angajat cu forme legale.

 13. Asta este dreapta liberală, PDL ascuns de care poporul a vrut să scape. Ăștia ne vor săraci, sclavi pe plantatiile lor , mâna de lucru ieftină, să muncim în orice fel de condiții pe salariul minim pe economie care este o mizerie . Dreapta tine cu patronii bogați, cu multinationalele nu cu cei ce muncesc . După ce se termină pandemia să vedeți câți români pleacă din țară și vor dezvolta economia altor state , în țară să rămână bugetarii specialii și politicienii. Ce fel de gândire liberală să ai să te ei de Sărăcii ăștia sau sa dai afară liftiera??????? Cine a pus-o pe asta ministrul muncii?????

 14. Să nu ne facem iluzii. În fiecare sat funcționarul din primărie are rude, vecini, prieteni și nu le poate refuza un mic ”ajutor” pentru a obține un ban ilegal de la stat. Dacă funcționarul ar fi pus să plătească prejudiciul descoperit și ar fi dat afară, poate că ar fi un ajutor pentru el ca să-și facă munca cinstit. fără să-și ridice în cap rudele și prietenii că nu vrea să-i ”ajute”. Că noi avem o problemă cu legalitatea.

 15. Madama asta e tare preocupata ca sub 200.000 de amarati primesc ANUL sub 500000 de lei ajutoare sociale!
  Dar NU o intereseaza deloc soarta celor aproape 5 MILIOANE de Pensionari ale caror Pensii TREBUIAU Recalculate dupa c in Iulie 2019 Johannis a promulgat noyua Lege a Pensiilor care TREBUIE sa intre in vigoare din 1 Septembrie 2021, noua Lege a pensiilor e cea care elimina multe disfunctionalitati, printre care si acel Indice de coretcie, care in 2020 a fost 1,41, adica a marit artificial, Punctajul celor care au iesit la pensie in 2020 cu 41%, FARA nici o legatura cu Contributivitatea!
  Guvernele Orban 1 si Orban 2 NU au inceput macar Recalcularile, nici noul Guvern nu e deloc interesat sa RESPECTE noua Lege a pensiilor, VOTATA in Parlamentul Romaniei in Iulie 2019 fara nici 1 Vota IMPOTRIVA si despre care senina nevoie mare dna Turcan fost Vicepremier(pentru CE a luat BANII ca Vicepremeir timp de peste 1 AN aceasta individa?!) in Guvernele Orban spunea zilele trecute:
  „acea majorare de 40% este pe o Lege publicată în anul 2019, dar gândită să intre în vigoare la 1 septembrie 2021, pentru a pregăti întregul sistem de pensii cu recalcularea a aproximativ 4,9 milioane de pensii. Păi (…) 4,9 milioane de pensii NU pot fi recalculate de azi pe mâine. Şi, de altfel, acea Lege prevedea o perioadă în care se actualizau toate pensiile, deci practic se PREGATEAU dosarele, ca după aceea să se aplice o nouă FORMULA. Dar, pentru a pregăti toate dosarele, aproximativ 6.000 de dosare pe fiecare casă de pensii, aveam nevoie de aproximativ o mie de oameni în plus în sistemul caselor de pensii, plus echipamente şi softuri care să facă compatibile bazele de date. NU s-a întâmplat absolut NIMIC”, a declarat fostul Vicpepremier(incepand cu Octombrie 2019!), in guv Orban 1 si orban 2, Raluca Turcan, joi seară, la Antena 3!!

  „Marius Budăi o ATACĂ pe Raluca Turcan: Greaua moștenire NU e de la PSD, ci de la Violeta Alexandru-PNL!
  Atac tăios lansat de fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, la adresa ministrului Raluca Turcan, pe tema pensiilor.
  Budăi susține că problemele moștenite de Turcan la minister sunt cauzate de Violeta Alexanndru, fost ministru al Muncii în Guvernul PNL.
  „Doamna Turcan, ați fost vicepremier în ultimul an și 3 luni și v-ați trezit… abia acum?
  Raluca Turcan – PNL a primit greaua moștenire de la Violeta Alexandru – PNL, dar dă vina pe PSD!
  Noua Lege a Pensiilor, 127/2019, a fost adoptată de Parlamentul României în iulie 2019, cu termen de implementare integrală 1 septembrie 2021. Absolut niciun deputat NU a votat împotriva ei, indiferent de apartenența politică!
  După promulgarea Legii 127/2019 de către președintele Klaus Iohannis s-a întrunit Consiliul de Administrație al Casei Naționale de Pensii Publice, care a stabilit Calendarul măsurilor de adoptat, în vederea achiziției de hard și soft, necesare DEMARARII procedurii de REcalculare a celor aproximativ 5 milioane de pensii din sistemul public.
  Guvernul PSD a fost demis prin moțiune de cenzură la începutul lunii octombrie 2019, dar a lăsat “foaia de parcurs” adoptată de CA al CNPP, pentru a fi pusă în aplicare în Ministerul Muncii.
  În ianuarie 2021, la 1 an și 3 luni, după ce fostul ministru PNL al Muncii Violeta Alexandru nu a făcut nimic în vederea aplicării Legii 127/2019, noul ministru Raluca Turcan dă vina pe… PSD.

  În loc să ne spună ce planuri are pentru aplicarea Legii Pensiilor, dat fiind faptul că în 7 Luni TREBUIE pusă în practică, Raluca Turcan dă vina pe PSD, uitând că PNL guvernează din noiembrie 2019!”, scrie Budăi pe Facebook.

  E usor de inteles ce planuri are Raluca Turcan ca s-o puna in aplicare?!
  Va face o noua Lege care va amana de drept aplicarea Legii pensiilor promulgata de Johannis in Iulie 2019!
  RUSINE!!!!!

 16. Nici jumătate dintre anchetele sociale nu sunt corecte.Să se achite c/val ajutoarelor sociale exclusiv pe card bancar și vor ieși la iveală mizerii înfiorătoare,hoții mari.

 17. ce aveti wai, ati inebunit , s a terminat in tara asta cu coruptia , cu traficul de persoane , cu evaziunea fiscala , cu cei care sug din bugetul statului si ati ajuns si la cei cu ajutorul social, si eu sunt impotriva lui clar , dar cand taiem ceva sa vedem cu ce il putem inlocui,ce solutii au acesti oameni, oare oaia asta turcan a fost pe la tara sa vada cum este si cu ce se ocupa acesti oameni din ce traiesc ? fa nebuno la tara este saracie lucie , nu au din ce trai nu sunt locuri de munca, nu apa curenta gaz chiar si lumina , asfalt sau mijloace de transport in comun, se plang patronii ca nu mai au forta de munca si ii trimite turcan la munca , da ea stie oare cat este o chirie la oras plus utilitati , stie cat ii trebuie unui om sa traiasca decent ? ea are bijuterii de zeci de mii de euro ,masini de lux , vile , proprietati …. cum incurajeza ea munca pe 1 400 de lei lunar ?

 18. patronii romani sa asigure salarii decente cum reusesc aia din vestul socialist si chiar si cu salarii decente si ei au problema cu gasirea fortei de munca. turcanca vine cu o tema portocalie expirata gasita din lipsa de inspiratie…in 2021 nimeni sanatos la cap nu mai poate crede sau macar sa fie de acord ca se poate face economie tot de la saraci cand o pensie speciala la 45 de ani e 5-6-7mii de lei si mai e cumulata si cu salariul tot de la stat! Milionul ala jumatate de bugetari sa aduca bani din taxele neplatite (cat tva incaseaza anaf-ul din tot ce trebuie sa incaseze? cate sentinte judecatoresti a pus in aplicare cu rezultate?cati procurori s-au luat la tranta cu evazionistii cu care mananca la aceiasi masa? cate plangeri ingroapa itm-ul care lucreaza pentru patroni, nu prentru angajati?), sa puna osul la treaba ca sa merite sporurile nesimtite oferite de guvernul si parlamentul Romaniei!

 19. PNL de când au intrat la guvernare ei au avut grijă de banci , prima măsură a fost anularea taxei pe lăcomie, au avut grija sa taie din pensii, alocații , din salariul minim iar acum au găsit ei evazionisti pe acești asistați social. Salariu minim nu se mărește ptr ca multi politicieni sunt patroni iar sindicatul patronatelor e condus de ei , aici nu este conflict de interese ???? Patronii vor sclavi , prost plătiți să lucreze cat vor mușchii lor în timp ce ei și copiii lor se sparg prin cubluri cu mii de euro la ei.

 20. Patronul român a înțeles greșit denumirea de angajat , iar statul român niciodată nu a făcut nimic să apere angajatul . Statul român este de tip mafiot apară mafioții și pușcăriași iar pe cei corecți și amarati îi lasă baltă.

 21. Cum Conu Fănică: oare să fie 100 000 de pensionari speciali nesimțiți care cumulează pensia specială cu salariul ocupând locuri de muncă ale tinerelor care stau în șomaj sau pleacă din țară ????????????????? Asta este o crimă dacă este adevărat, este o bătaie de joc la adresa noastra cei ce muncim zi lumină ca sclavii ptr alții pe bani putini pe muncă multă ca aceste persoane să beneficieze din buzunarul și spatele meu Huooooooooooooooooooooooooloooo

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.