G4Media.ro

Ministrul Muncii: Managerii de benzinării trebuie să îşi înţeleagă rolul şi niciunei…

Ministrul Muncii: Managerii de benzinării trebuie să îşi înţeleagă rolul şi niciunei persoane nu trebuie să i se permită accesul dacă nu are mască de protecţie

Managerii staţiilor de alimentare trebuie să îşi înţeleagă rolul şi niciunei persoane nu trebuie să i se permită accesul dacă nu are mască de protecţie, afirmă ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

„Managerii staţiilor de alimentare trebuie să îşi înţeleagă rolul, niciunei persoane nu trebuie să i se permită accesul dacă nu are mască de protecţie. Măştile trebuie poziţionate pe rafturile de la intrare. Soluţiile de dezinfecţie trebuie să fie la îndemână şi ceea ce este cel mai important în incinta staţiilor de alimentare nu trebuie permis accesul prea multor persoane pentru că se formează aglomeraţie şi la case şi în zona de mâncare. Managerii acestor staţii au responsabilitatea prezervării sănătăţii celor care intră în incintă, fiecare dintre noi are responsabilitatea să se protejeze şi să îi protejeze pe cei din jur”, a precizat, duminică, ministrul într-un mesaj video pe Facebook, scrie Agerpres.ro.

Aceasta a arătat că, la întoarcerea de pe Litoral către Bucureşti, la benzinării se formează cea mai mare aglomeraţie şi a îndemnat oamenii să poarte măşti.

„Trebuie să purtaţi măşti la intrarea în staţia de alimentare, trebuie să vă dezinfectaţi şi trebuie să urmăriţi în ce măsură în interior se formează aglomeraţie şi să evitaţi să intraţi dacă această aglomeraţie există”, a mai spui Violeta Alexandru.

sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Nici presedintele Iohannis nu mai pune masca cand vede dezmatul lui Orban cu acolitii din Guvern fara dosar penal.

  • hai incita la nesupunere si haos, ca de-aia te plateste sputnik

  • Pentru Sputnik nu am dovezi, dar premierul Orban si presedintele Iohannis sigur incita la acte teroriste de distrugere si uzurpare.

 2. Niciunde in europa nu exista aceasta masura,fara suparare dar inteleg distantarea sociala ,nu si botnita

  • in tara aia numita Germania, cel putin in statul Hessa, e obligatoriu purtatul mastii la intrarea in magazine.

 3. In mai multe incinte (benzinarie, firma de asigurari, biroul de cazier judiciar) salariatul este separat de client printr-un perete de plexiglas. Intrebarea mea: trece virusul prin acel perete daca nemernicul de client n-are masca?

 4. Nu cotizeaza benzinarii???Si-au dat și ei seama că pierd timpul și aruncă banii pe geam decât să vă finanțeze!!!Sunteti jalnici cu aceste amenințări și pornirea vânătorii primarilor pentru a-i amenda!!!

 5. Deci, omul alimenteaza, face plinulcum ar veni. Când intră să plătească angajații ar trebui să îl pună pe fugă nu?

 6. Femeia asta se ocupa de cu totul alte probleme decât cele specifice Ministerului Muncii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.