G4Media.ro

Ministrul Finanțelor și Daniel Dines, șeful UiPath, au discutat despre un centru…

Ministrul Finanțelor și Daniel Dines, șeful UiPath, au discutat despre un centru de excelență în automatizare în minister

Ministrul Finanțelor Alexandru Nazare a anunțat că a avut o întâlnire de lucru cu Daniel Dines, fondatorul primului unicorn românesc, UiPath, precizând că a identificat oportunitatea de a înființa un centru de excelență în automatizare robotică de procese în minister.

„În cadrul întrevederii, am discutat despre potențialul tehnologiei RPA (Robotic Process Automation) de a accelera inițiativele de digitalizare derulate în cadrul Ministerului de Finanțe. Totodată, am identificat o bună oportunitate de colaborare prin crearea și operaționalizarea unui centru de excelență RPA în cadrul ministerului. Un astfel de centru de excelență ar reprezenta o inovație pentru administrația publică românească, oferind un impuls care să accelereze procesul de digitalizare pe care l-am început deja la nivelul administrației fiscale”, a scris Alexandru Nazare, pe Facebook.

Ministrul Finanțelor a publicat și o poză cu Daniel Dines, aflat în vizită în București, spunând că l-a felicitat personal pentru listarea companiei la bursa de la New York.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Ce gluma buna!

  • la cat banet are Dines o sa se faca ditai coada de maini intinse la el. a se observa ca dom ministru s-a deplasat domnia sa la sediul uipath si nu invers cum suntem obisnuiti de atata amar de vreme

 2. Astia nu au fiecare ceva mai important de facut?

  • Ideea introducerii rpa-ului in minister este o idee buna insa asa cum absolut toate proiectele it ale statului au fost ratate nu vad de ce rezultatul in cazul de fata ar fi altfel.

   Practic ei nu sunt in stare sa colecteze taxele insa vor sa imbunatateasca procesele ….suna a contradictie, nu?

  • Nu prea cred ca Dines, la statutul pe care-l are acum, isi permite sa-si asocieze numele, firma…cu o ratare la acest nivel. Mai curand cred ca, pentru a contribui la acest proiect, o sa puna o seama de conditii care sa faca improbabila tratarea lui in stilul falimentar, de pana acum, al Administratiei romane.

 3. Oamenii corecți s-ar bucura dacă mai multe ministere ar face același lucru.

 4. Acum vedem si ci e e de fapt seful Uipath , ochi albastri , table pe umeri.

  • De unde rezulta ca si unu’ ca tine ar fi putut fonda si duce la nivel de unicorn un startup. numai sa fi acceptat niste table pe numar si niste ochi azurii.
   Bravo, ma, ma inclin.

  • catre @jean. Daniel Dines e ciangau dupa tata la fel ca Vlad Chiriches.
   Astia n-au nevoie (ca Voiculescu cu Antena 3 ) sa fie securist ca sa faca bani.
   Nu degeaba Daniel Dines a ajuns cel mai bogat roman (fara smecherii cum a fost infractorul Dinu Patriciu), iar Vlad Chiriches a ajuns capitanul Nationale de Fotbal a Romaniei (tot fara smecherii). Ciangaii sunt neamuri de sefi.

 5. S-o face cum s-a făcut și la ANAF?!!!!!!

 6. s-a intalnit PERSONAL nazare cu Dines, adica ce vrea sa zica micutul nazare ca nu a trimis un consilier sau secretar de stat ci chiar el PERSONAL a acordat aceasta onoare 🙂