G4Media.ro

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, vine la Ora Guvernului în plenul Senatului, miercuri,…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, vine la Ora Guvernului în plenul Senatului, miercuri, la solicitarea USR

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, vine la Ora Guvernului în plenul Senatului, miercuri, la solicitarea grupului parlamentar al USR. Anunţul a fost făcut de senatorul USR Ştefan Pălărie, relatează News.ro.

Potrivit programului de lucru al Senatului, Ligia Deca, ministrul Educaţiei vine de la 11.30 la Ora Guvernului, în plen.

„Victorie! Ligia Deca vine, în sfârşit, la Ora Guvernului! 170 zile. Atâtea zile i-a luat ministrului Ligia Deca să vină să stea de vorbă cu Parlamentul pe tema de care se ocupă, educaţia, după ce a preluat funcţia pe 3 octombrie 2022. Mâine, la Senat, la chemarea USR, ea va veni la Ora Guvernului, să explice totuşi, şi Parlamentului, ce şi-a propus să facă în acest mandat”, a scris senatorul Ştefan Pălărie pe Facebook.

El continuă: „Am pierdut şirul invitaţiilor pe care USR le-a tot făcut. Am chemat-o la Comisii, i-am trimis invitaţii la discuţii, am chemat-o şi altădată la Ora Guvernului. Ignore total până azi. Într-un final, presiunea noastră o forţează să vină să poarte acest dialog, deşi este extrem de târziu, DUPĂ ce legile educaţiei au fost finalizate FĂRĂ consultări. E important ca opoziţia să cheme miniştri la raport, să îi scoată din izolarea în care, adesea, se afundă. Dacă aveţi întrebări pe care să i le adresăm, ori pentru mâine (deşi avem doar câteva minute pentru 6 luni în care a ignorat Parlamentul), ori pentru alte dezbateri, să mi le scrieţi aici”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Nu vine, pariem?