G4Media.ro

Ministrul Educației, Ligia Deca, a blocat orice persoană care vrea să îi…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ministrul Educației, Ligia Deca, a blocat orice persoană care vrea să îi lase un comentariu pe pagina oficială de ministru, de pe Facebook

Ministrul Educației, Ligia Deca, a limitat vineri după-amiază posibilitatea de a adăuga comentarii la postările de pe pagina ei de Facebook.

După cum se arată la cea mai recentă postare publicată de aceasta pe pagina oficială, de ministru, ultimul comentariu este adăugat acum 3 ore, la mesajul de miercuri, 1 februarie, referitor la “Ziua internațională a cititului cu voce tare”.

Amintim că, în urmă cu două zile, ministrul Educației, Ligia Deca, i-a retras atribuțiile de secretar de stat lui Florian Lixandru după ce acesta a criticat proiectele legilor Educației pe pagina sa de Facebook, pentru ca a doua zi, același ministru să i le dea înapoi.

Totul a pornit după ce Lixandru a criticat pe pagina sa de Facebook proiectele de legi Deca, acuzând faptul că retragerea atribuțiilor a fost făcută pentru „delict de opinie”.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

18 comentarii

 1. Nu ca voi care blocați doar ce nu vă convine. Ipocriților.

  • #transparenta,#democratie,#liberă exprimare
   Tipic mentalitate useristă

  • Tu ce faci, lupti contra unei probleme semnalând alta? Scuipa pe toata lumea la fel care greseste, nu face pe moralistul. Ia zi-mi, da’ aneta3 aia pe care o adulezi, nu coafează stirile pe placul vostru, subiectiv si selectiv? In p m de s de p ce esti.

 2. Acelasi lucru a facut si Gabriela Firea si nu ati facut o stire din asta

 3. Altă poamă ajunsă ministru. Era mai potrivită la munca de jos, cu curățenia într-o școală.

 4. Deka a invatat democratia la Moscova, direct de la Putin, in Coreea de Nord la Kim Jong Un sau in China lui Xi Jinping?

 5. Liga multilor, liga celor alergici la critici. Ce sa vezi, Iohannis a generat un model comportamental. Mare basina prezidentul.

 6. De ce ,sa nu o criticam? O criticam oricum pentru ca ceea ce face este o mare bătaie de joc.

 7. Da, pentru ca cei de la DECLIC au anuntat ca ii vor lua cu asalt pagina de FACEBOOK ca sa puna presiune pe ea sa faca publice proiectele Legilor Educatiei!
  Azi mi-au scris:
  ” În timp ce o țară întreagă așteaptă cu sufletul la gură să vadă Legile Educației, ministra continuă să le țină la secret. Nu înțelege că este inacceptabil să ascundă de cetățeni legi cu impact major asupra tuturor copiilor, profesorilor și părinților.
  Atât timp cât nimeni nu o deranjează vizibil pe Ligia Deca, ea nu va scoate Legile Educației în dezbatere publică. Le va trimite cât mai repede în Parlament, pe repede înainte, chiar dacă legile conțin prevederi nocive.
  Pe pagina sa oficială de Facebook, ministra nu spune nimic despre subiectul arzător al Legilor Educației. Postează despre evenimentele la care este invitată, despre sărbători și zile internaționale. Este liniște și pace. Primește like-uri și inimioare și, probabil, are impresia că lumea o apreciază.
  M-am tot gândit ce putem face noi, membrii și membrele Declic, pentru a-i transmite ministrei un mesaj puternic. Cel mai simplu și eficient mod de a-i cere Ligiei Deca să pună în dezbatere publică Legile Educației este să-i luăm cu asalt pagina de Facebook.
  Un val de comentarii de la cetățeni îi va arăta că, dacă ignoră revolta din societate privind secretizarea Legilor Educației, devine un politician non grata. Dacă vom fi cât mai mulți care-i scriem, demersul nostru va zdrobi ca un tsunami liniștea ministrei.”
  Madam Ligia Deca a blocat pagina de Facebook, de frica comentariilor!!!

 8. Unii ar trebui sa faca performanta doar prin bucatarie, sau pe la vreo catedra de fizica de printr-un oras obscur.

 9. Au acum 15% la anul fac 10% 😂😂😂
  Adio dotoreee!

 10. După 33 de ani de la revoluția română , avem că ministru al educației o clona KGB a lui Iliescu cu valențe de academiciana

 11. Eram pregătit să o laud că îi cere demisia lui Bode pentru plagiat și acum nu mai am unde… 😂

 12. Se pot scrie comentarii pe pagina de FB (4 feb, 02:55).

  • Ba puteti sa le scrieti dar nu vi le aproba ,,chatbotul” de la g4media ….. ca acolo nu mai lucreaza oameni .

 13. Acum scrieti in titlul ,, ministrul educatiei ” si in altele ,,ministra ” ….. jurnalisti varza la limba romana .

 14. Cam ciudată decizie…Știu că în urmă cu o sapt a publicat calendarul anului școlar viitor 23-24,cu distragerea atenției de la legile educației,făcând apel la elevi, părinți, profesori să vina cu propuneri sau îmbunătățiri aici,în loc să mai spună odată public la îmbunătățirea acelor legi ale educației pe care le va introduce pe sustachi votului in Parlament…