G4Media.ro

Ministrul de Externe al Ungariei, Péter Szijjártó, vine în vizită la București.…

Ministrul de Externe al Ungariei, Péter Szijjártó, vine în vizită la București. Se întâlnește cu Bogdan Aurescu și Kelemen Hunor

Ministrul de Externe al Ungariei, Péter Szijjártó, vine astăzi în vizită la București, unde se va întâlni cu ministrul român, Bogdan Aurescu, potrivit agendei publice a MAE.

”Un guvern nou la București, noi speranțe pentru relațiile româno-ungare. Plec la București”, a scris Szijjártó pe Facebook în această dimineață.

De asemenea, ministrul maghiar de Externe se va întâlni și cu vicepremierul Kelemen Hunor, potrivit informațiilor G4Media.ro.

Nu e clară în acest moment agenda întâlnirilor oficialului maghiar, dat fiind că la ultima vizită la București ministrul Aurescu a cerut stoparea programului economic derulat de guvernul de la Budapesta în Transilvania până la un acord formal al României. Programul economic al guvernului Viktor Orban a continuat însă, în ciuda cererilor Bucureștiului.

În plus, Szijjártó a anunțat public la începutul acestei luni că obiectivul său este ca serviciile de informaţii civile maghiare să fie cele mai puternice din Europa Centrală. Serviciul maghiar de informații externe este în subordinea lui Peter Szijjártó.

Reamintim că vicepremierul Kelemen Hunor a făcut în 19 decembrie 2020 o vizită la Budapesta, în pline negocieri pentru crearea noului guvern de coaliție din care face parte și UDMR. (Foto: Péter Szijjártó / Facebook)

Citește și:

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

  1. O fekete kukio..

  2. Am mai văzut filmul asta. Știm ce face. Vine aici și vorbește frumos, apoi merge acasă și ne critica.

  3. Sper ca Aurescu de data asta sa bata bine saua ca sa inteleaga si iapa de la Budapesta ca interferentele si atacul legislativ anticonstitutional de catre lacheii UDMR nu vor fi tolerate si nici nu vor ramane nepedepsite…

  4. Mari viteji moroșenii ăștia, ai căror strămoși au fost înnobilați de regii Ungariei si de principii Transilvaniei. Tot așa cu ochiu pe gaura cheii să fiți să nu fure udemereu pamântu’ sfânt !

  5. Domnule ministru armonie şi ințelegere . ĺnsã atenție ce vâ pune in pachet .

  6. Alexule, ai liber la pupat de dos princiar unguresc ; chiar poti sa-ti stabilesti domiciliul mai aproape la Budapesta. Nu uita sa-ti cumperi niste genunchiere trainice, lubrifiant ca sa te unga vasal au ei.

  7. Da da😂😂😂😂😂, buna idee si balcoane apropiate daca e posibil si o usa secreta de legatura cu camera iar cada de baie de la apartamentul deasupra chiar deasupra patului de la dormitor.

  8. Atentie la Ungurii astia in fata se poarta fromos si dupa aceia prin spate au service secrete de defaimare a Romaniei foarte puternice finantate de guvernul machiar in strainatate desteaptate Romane odata.