G4Media.ro

Ministrul Apărării, Yoav Gallant, susține că agenți de rang înalt ai Hamas…

Foto: Facebook Yoav Gallant

Ministrul Apărării, Yoav Gallant, susține că agenți de rang înalt ai Hamas capturați în Fâșia Gaza au declarat anchetatorilor că ”grupul se prăbușește din interior”

„În ultima săptămână sau două, sute de teroriști au fost capturați, iar ceea ce spun ei despre ce li s-a întâmplat spune întreaga poveste. Ei spun că Hamas se prăbușește din interior. Prețurile pe care le plătesc sunt foarte grele”, spune Gallant în urma unei evaluări la sediul Diviziei 98.

El spune că arestarea înalților oficiali Hamas determină IDF să „elimine pe toți cei care au fost implicați în evenimentele din 7 octombrie, [oficialii] juniori, cei de rang înalt. și cei foarte înalți, care erau în interiorul [Israelului] sau care au dat instrucțiuni”. El spune că IDF va continua să lupte până când va ajunge la toți teroriștii din Fâșia Gaza.

„În ultimele zile, am văzut, de asemenea, progrese foarte mari, atât în ceea ce privește teroriștii de pe teren, cât și cu comandanții mai înalți, chiar foarte înalți”, adaugă Gallant, referindu-se la operațiunile IDF de la spitalul Shifa, unde au fost capturați peste 500 de membri ai grupărilor teroriste și au fost uciși aproximativ 200, inclusiv mai mulți comandanți de rang înalt.

Publicitate electorală

Între timp, operația de hernie a premierului Benjamin Netanyahu va avea loc în această seară, la ora 21.00, la Spitalul Universitar Hadassah – Ein Kerem, a declarat pentru The Times of Israel un oficial din cadrul biroului premierului. Premierul Netanyahu se simte bine și își respectă programul planificat, inclusiv ședința cabinetului de război, înainte de operație, spune oficialul.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...