G4Media.ro

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu: În acest moment, americanii au sosit/ Au venit…

Sursa foto: Twitter / Poland in NATO

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu: În acest moment, americanii au sosit/ Au venit deja pentru pregătiri peste 100 de soldaţi americani, specialişti

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a anunţat, marţi, că ”americanii au venit”, el precizând că peste 100 de soldaţi americani, specialişti, se află deja în ţara noastră pentru a pregăti încartiruirea acestor militari, urmând să sosească ulterior şi restul trupelor, transmite Agerpres.

”În acest moment, americanii au sosit, ca să spun aşa, ca un fel de titlu pe care dumneavoastră îl daţi întotdeauna. Au venit deja pentru pregătiri, peste 100 de soldaţi americani, specialişti, care pregătesc această încartiruire”, a spus ministrul, precizând că au sosit şi în alte ţări, precum Polonia.

Ministrul Apărării a dat asigurări că suntem pregătiţi din perspectivă logistică, pentru sosirea acestor soldaţi americani.

”Nu va dura mult până vor veni şi restul trupelor”, a mai spus Vasile Dîncu, precizând că vor informa asupra detaliilor şi a locurilor unde vor fi încartiruiţi.

Vasile Dîncu a mai precizat că nu este un singur loc unde aceşti soldaţi americani vor sta, în România.

Un purtător de cuvânt al Pentagonului, John Kirby, a anunţat săptămâna trecută că Statele Unite urmează să trimită 2.000 de militari în Polonia şi Germania, ”în zilele următoare”, iar aproximativ 1.000 de militari americani staţionaţi în prezent în Germania urmează să fie desfăşuraţi în România.

Sursa foto: Twitter / Poland in NATO

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

23 comentarii

 1. 100 de americani,chiar si 1000 ce pot face? NIMIC

  • Ia sa înceapă un conflict și rusii sa omoare un soldat american sa vedeți atunci, ce nimicuri o sa ajungeți leprelor rusești!

  • dar nu au venit sa faca neaparat ceva. e un mesaj. dar nu pricepi tu cum e cu astea…
   sau ai vrea sa vina juma de milion in romania, ca sa aiba si rusii pretext de scandal extra?

  • 100 de americani fac mai mult decât 10 000 de bețivi ruși cu echipament de pe vremea lui Breșnev… Vai de mama lor de bolsevici… împing tomberoanele de gunoi

  • Foarte bine
   Bunicii ii aștepta pe americani în 1945..
   Sa scape de comunism și de rusi.
   Cam târziu au venit
   Dar mai
   Bine mai târziu decât
   Niciodată.
   Bravos. SUA

  • razi ca prostul, cei 100 au sarcina sa pregătească dpdv logistic terenul ptr. cei vor veni.

 2. saracul prostituat intelectual mult prera obosit de atata dans Limbo incat sa mai spuna ceva coerent.
  cat era in zona „stiintei” parca parca mai zicea ceva de doamne ajuta.

 3. Hai, postaci, ieșiți de sub pietre… Acum e momentul

 4. E un articol despre americani, acusi apar postacii de la ferma din Sankt Petersburg!

 5. Americanii nu „au sosit in acest moment”. Baza Kogalniceanu e pierduta pentru Fortele Aeriene Romane inca din 2001. Daca vrea sa zboare din propria tara, romanache trebuie sa scrie o cerere, pe care sa i-o aprobe „NATO”.

 6. Bravo sa dai wallet sa îți trimita băieții 2-3 crypto ruble!

 7. Au ajuns primii curcubei….aia care au fugit noapte din bazele militare din Afganistan ….care nu reuseau sa se urce in avioane cand se apropiau talibaniii…..sau poate specialisti de la Abu Graib…cei cu experienta la tortura….

 8. MAI AU MOTORINA ? CAT MAI AU DIN ECHIPAMENT ?
  tovarasul dancu, DETINATORUL PORTOFELULUI APARARII AFIRMA PUBLIC CA HOTIA E IN CULTURA poporului roman.

 9. olo, ramai la popice, barbut si ce mai joci tu. orice altceva te depaseste.

 10. Ufff… In sfarsit! Hai ca m-am mai linistit un pic.

 11. Ati vorbit si cu parintii fetelor care vor fi violate de soldatii americani, aduse de proxeneti mana’n mana cu politicienii?

  • Băi Mario, ești o vacă. Vezi tu cite femei au violat rusii în 45 în Germania și în restul Europei. Între 200 de mii și 2 milioane căci nimeni nu are date exacte. Vad mulți postaci plătiți de FSB pe acest site. Chiar ne-am timpit de tot și nu mai înțelegem cine ne sunt prieteni și cine ne sunt dușmani? Ce e dacă mai vin 100 sau 1000 de americani? Ce rău ne fac in afară de a ne garanta securitatea prin simpla lor prezentă?

 12. Daca restul europei ar desfasura 100 mii trupe plus tehnica de rigoare, ar fi bine? Normal ca nu, negocierile vor rezolva criza. Nu uitati ca prietenii chinezi au pus ochii pe Canalul Suez !

 13. Daca alianta nord atlantica ar desfasura 100 mii militari pe flacul estic, ar fi bine ? Desigur ca nu. Prin urmare diplomatia trebuie sa conteze. Nu uitati ca China a pus ochii pe canalul Suez !

 14. Limbaj de ratați cu școala făcută seara și pe sărite.

 15. Daca am ajuns sa ne punem speranță în câțiva amărâți de americani sau ce nație pe fi ei,înseamnă că am ajuns rău.Stiam că România e tara creștină,Dumnezeu pe unde mai e acum???eu unul nu am nici o speranță în acești oameni,deoarece cred că doar Dumnezeu poate ocroti.cine se încrede în om este blestemat(cine a citit Biblia știe asta)

  • Mare Dreptate ai Doar Dumnezeu ne poate Salva din orce dar din pacate multi Oamenii l-au Uitat pe Dumnezeu