G4Media.ro

Ministerul Turismului caută influenceri ca să promoveze România ca destinație de city-break.…

Sursa Foto: Unsplash.com

Ministerul Turismului caută influenceri ca să promoveze România ca destinație de city-break. Licitație publică

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT) vrea să angajeze influenceri pentru a promova online România ca destinaţie pentru turiştii străini, potrivită pentru city-break, transmite agenția News.ro. Anunţul a fost publicat pe SEAP, iar data limită de transmitere a propunerilor este 28 iunie.

Potrivit anunţului MAT, principalul obiectiv stabilit pentru publicitatea online, realizată de influenceri, se referă la promovarea excursiilor de tip city-break, astfel încât persoanele care accesează reţelele sociale să se transforme, în final, în vizitatori ai ţării noastre. Vor fi valorificate, totodată, evenimentele organizate în România (turismul de distracţie), precum şi experienţele enogastronomice.

Selecţia urmează să fie derulată în perioada septembrie-octombrie a acestui an şi vizează micro-influenceri (sub 100.000 de urmăritori), macro-influenceri (între 100.000 şi 1 milion de urmăritori) şi mega-influenceri (peste 1 milion de urmăritori).

Propunerile transmise în urma publicării anunţului pe SEAP trebuie să cuprindă informaţii relevante referitoare la derularea strategiei, nominalizări de influenceri atât din România, cât şi din Europa (două pieţe: Marea Britanie şi Germania), pentru fiecare categorie indicată şi al căror profil să se potrivească întregii campanii, precum şi alte date referitoare la criteriile de evaluare şi costuri. (Sursa Foto: Unsplash.com)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. Si romanii cumpara obligatiuni cu gandul ca Romania se va redresa. Mult noroc!

 2. O idee buna!
  JetLag Warriors
  Flying The Nest
  Mark Wiens
  Hey Radhia

  .

 3. Udrea 2.0 are ce promova..veniti la romania avem hoti si gunoaie cum nu gasesti nicaieri in lume incepand de la primul om in stat pana la ultimul