G4Media.ro

Ministerul Sănătății: România construiește spitale! / În primul trimestru din 2024 trebuie…

Foto: Proiect spitalul regional Craiova / Sursa: Ministerul Sănătății

Ministerul Sănătății: România construiește spitale! / În primul trimestru din 2024 trebuie să înceapă lucrările pentru pregătirea terenului pentru viitorul spital regional de la Craiova

Ministerul Sănătății a anunțat, vineri, că au fost emise autorizațiile pentru pregătirea terenului pentru viitorul spital regional de la Craiova, respectiv deviere rețele utilități, împrejmuire teren, sistematizare teren, organizare de șantier și desființare clădire existentă. Aceste lucrări ar urma să înceapă în trimestrul I al anului 2024, mai precizează ministerul, care încheie cu mesajul: „România construiește spitale!”

„Spitalul Regional de Urgență Craiova a intrat într-o nouă etapă după ce au fost emise Autorizaţia de Construire și Autorizația de Desființare aferente Pachetului nr. 1 de lucrări. Pachetul 1 se referă la execuția lucrărilor preliminare de construcții pentru realizarea obiectivului de investiții Spital Regional de Urgență Craiova, respectiv, deviere rețele utilități, împrejmuire teren, sistematizare teren, organizare de șantier și desființare clădire existentă C1.

Spitalul Regional de Urgenţă Craiova va avea 807 paturi, 6 centre medicale, ambulatoriu de specialitate, heliport și spații dedicate pentru dezvoltarea profesională a medicilor și asistenților.

Obținerea autorizațiilor a fost posibilă datorită colaborării dintre ANDIS, Primăria Municipiului Craiova, Ministerul Sănătății, Direcția de Sănătate Publică Dolj și furnizorii de utilități.

Lucrările de construcție pentru Pachetul 1 de lucrări ar urma să înceapă în trimestrul I al anului 2024!

România construiește spitale!”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătății.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Vorbeste despre spitale (plural), dar da exemplu de doar un spital si ala in curtea PSD.

  2. Mama voastră de hoți și bandiți.N-ati sărăcit .Ciuma roșie

  3. Dar ce,vin alegerile? Iar iesiti si mintiti prostimea? Iar promiteti aceleasi lucru de 34 de ani pe care nu le-ati mai terminat? Sunt curios cati mai sunt prosti sa va creada… sunt o gramada dar sunt curios cati

  4. Nu se construieste inca. E in plan sa curete terenul, sa devieze utilitatile, etc. poate avem o surpriza si va construi Olguta vreun complex rezidential.