G4Media.ro

Ministerul Sănătății nu a fost de acord cu propunerea ca școlile să…

Ministerul Sănătății nu a fost de acord cu propunerea ca școlile să funcționeze cu prezență fizică fără condiția vaccinării a 60% din personal, acolo unde incidența e sub 3 la mie / Cîmpeanu: Nu putem decât să respectăm decizia

Ministerul Sănătății “nu a putut fi de acord, din motive epidemiologice”, cu propunerea Ministerului Educației ca, în localitățile unde rata de incidență nu depășește 3 la mie, școala să se desfășoare cu prezență fizică indiferent dacă se îndeplinește condiția vaccinării a 60% din personalul școlar, a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, pentru Edupedu.ro.

Sorin Cîmpeanu spune că, fiind o decizie care ține de Ministerul Sănătății, “nu putem decât să o respectăm”, iar “noi, Ministerul Educației, nu putem și nici nu dorim să ne substituim Autorității cu competențe în domeniul sanitar”, chiar dacă susține școala cu prezență fizică mai ales în zonele din rural.

Citește integral pe Edupedu.ro.

Foto: Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Adică unguru de la MS, a cărui partid reprezinta vre, o 5% din electorat de Ita soarta românilor, frumos am ajuns ca nație

  • Exact, numa lu ala putea sa-i dea prin cap asemenea schema per.versa de a invrajbi parintii cu profesorii si profesorii intre ei.

   El si cu ala de la CNCD, cei mai mari misei. Sau cel putin asa se cred ei, foarte smecheri, ca daca ne mint cu zambetu pe buze noi nu ne prindem ca de fapt sunt doar niste tica.losi pro.sti de bubuie.

  • Ce importanta are rata de vaccinare a profesorilor atunci când în București rata e 16 la mie iar elevii de primara vin 60% cu transportul în comun însoțiți de părinți, bunici, iar cei de gimnaziu la fel, poate cei mai mari singuri.
   Ce relevanta are ca sta în clasa cu un profesor/ învățător vaccinat, care și el poate transmite, după ce a stat 30 de minute în aglomerație în autobuz ?

 2. Lasă că se învață și din pozele de pe Whatsaap.

 3. Bine ca acum e suficienta banda de internet in toate satele, spre deosebire de acum 3 saptamani.
  Te doare mintea cata prostie e prin ministere.
  Copil la sat= condamnat la saracie

 4. Poate vreun vaxer să explice logica acestei măsuri ?
  De ce într-o localitate cu incidență mică nu pot merge copiii la ș.co.ală ? Ce vină au copiii ?