G4Media.ro

Ministerul Educaţiei: În acest moment, nu este confirmată participarea la evaluarea PISA…

FOTO: edu.ro

Ministerul Educaţiei: În acest moment, nu este confirmată participarea la evaluarea PISA 2021

Ministerul Educaţiei anunţă că până acum “nu este confirmată participarea României la evaluarea PISA 2021”, potrivit unui comunicat oficial publicat pe edu.ro.

Anunţul vine în condiţiile în care chiar ministerul Educaţiei trebuie să facă demersurile pentru această participare, taxa formală pentru testare şi includerea României în PISA 2021 fiind aprobată apoi prin hotărâre de guvern, hotărâre realizată tot de către ministerul Educaţiei.

Citeşte articolul integral pe Edupedu.ro

FOTO: edu.ro

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Mi se pare normal sa nu mai vrem sa participam!

  2. Bravo Tovarasa Anisie , in spiritul inaintasilor comunisti , zdrobiti uneltele captialiste cu care burghejii ne infiereaza pe scena internationala. Va sfatuiesc cu dragoste tovaraseasca sa o luati consiliera pe nepretuita tovarasa Olguta Vasilescu care are experienta in pastrarea vie a luptei revolutionare.

  3. Fac un apel la Ludovic Orban: tanti asta de la educație trebuie trasă urgent pe dreapta si o dată cu ea si pe Predoiu!!!!

  4. Afară cu sekurikii din viața publică!

  5. Băgăm gunoiul sub preș, e mai bine tanti, da nu vrei matale să te- ntorci la catedră? Te- ai făcut de râs suficient, am crezut că doar pt. început, dar insiști