G4Media.ro

Ministerul Educației deschide către tineri concursul pentru directorii de școli. Care sunt…

Ministerul Educației deschide către tineri concursul pentru directorii de școli. Care sunt noile condiții de participare la examenul din 27 iulie

Concursul pentru directorii de școală și pentru directorii adjuncți de unități de învățământ 2021 va avea următoarele condiții de participare, după ce Guvernul a respins desființarea Corpului național de experți în management educațional: profesorii trebuie fie să facă parte din acest Corp al experților, fie să fie titulari cu definitivatul luat și cu cel puțin 5 ani vechime, a declarat ministrul Educației, pentru Edupedu.ro. Ocolirea condiției exclusive de apartanență la acest corp al experților deschide către tineri în concursul pentru posturile de directori.

O altă condiție pentru cei care rămân în concurs după examenul scris, pentru participarea la proba de interviu, este să obțină minimum nota 7 la proba scrisă pentru directori din 27 iulie 2021, spune ministrul Educației.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Photo by Moose Photos from Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. O buna oportunitate pentru loazele de partid sa-si actualizeze profilul de facebook. D-na Pantazi pana acum cerintele minime (gradul 1 didactic si membru in corpul de experti) presupuneau o vechime de 8 ani vechime si multa truda, dar pentru un cadru didactic sarguincios la 27 de ani puteau fi indeplinite aceste criterii. Vi se pare ca la 27 de ani sau chiar 30 sa zicem nu este o persoana indeajuns de tanara? Mi se pare incredibil cum se vehiculeaza niste petarde mediatice fara a fi trecute prin filtrul critic al gandirii. Aceasta modificare este facuta pentru lipitorile de partid dupa modelul Apele Romane, etc. Mai in gluma mai in serios ii dau dreptate unui amic care spunea ca rosii erau catastrofa, dar astia sunt atat de ahtiati incat ar fi in stare sa treaca sub control politic si pe sefii de scara.

  2. Se elimină predictibilitatea din sistem și este încurajat clientelismul politic. Lipitorii de afișe trebuie răsplătiți.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.