G4Media.ro

Ministerul Educației convoacă profesorii la cursuri online de formare, pentru predare online:…

Ministerul Educației convoacă profesorii la cursuri online de formare, pentru predare online: „instruirile” digitale încep joi, 19 martie, la ora 10:00 cu un webinar transmis pe Facebook

Ministerul Educației anunță profesorii din preuniversitar că de mâine, 19 martie, începe o sesiune de instruiri online pentru dezvoltarea competențelor digitale. Primul webinar debutează la ora 10:00 și va fi difuzat pe pagina de Facebook a proiectului CRED, anunță Ministerul, într-o notă trimisă astăzi către toate inspectoratele școlare județene.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

  1. A cumpărat statu calculatoare și modemuri pentru profesori?

  2. Ma doare inima cand ii inteleg pe profesorii aia.

  3. o sa fie de-a dreptul epic. inca o data, cine il face!?

  4. Ce grosolanie!
    În loc sa se recupereze materia in mod real, fie chiar și prin prelungirea anului școlar, ministerul educației recurge la înșelătoria asta gen cursuri online.

    • Eu nu postez nimic de Coronavirus.Statul acorda somaj tehnic sau facilitati fiscale cluburilor de fotbal si eu sa accept munca gratis bataie de joc? Cine plateste curentul, cine imi cumpara device potrivit pt.asta? Cine ma poate obliga, fara un act aditional semnat sa imi fac facebook, whatsapp si alte minuni de socializare? Vrem somaj tehnic.Ce atatea invarteli? Lectii pe tvr spuse la ritm normal de prrdare!

  5. Pregatire pentru cine? Pe elevi nu- i intreaba nimeni nimic. Nici macar diriginta. De lectii , nici vorba. Despre ce vorbim? Vezi liceul Socolescu

  6. Statul le a dat copiilor și profesorilor tablete poate sunt copii care nu au /

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.