G4Media.ro

Ministerul Educației: Aproape 3.400 de școli și grădinițe sunt astăzi în scenariul…

Ministerul Educației: Aproape 3.400 de școli și grădinițe sunt astăzi în scenariul roșu, cu 286 mai multe decât ieri / 9.304 unități de învățământ sunt în continuare în scenariul verde

În total, 286 de școli și grădinițe au intrat de ieri și până azi în scenariul roșu, cu predare exclusiv online, potrivit Ministerului Educației. Astfel, de la 3.107 școli câte erau ieri în scenariul 3, astăzi sunt 3.393.

Ministerul Educației anunță că astăzi, 28 octombrie, în conformitate cu datele transmise de inspectoratele școlare județene (inclusiv al municipiului București), se înregistrează următoarea situație:

– 9.304 de unități de învățământ în Scenariul 1 (S1): participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară.

– 4.959 de unități de învățământ în Scenariul 2 (S2). Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea parțială (prin rotație de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Cati elevi invata in aceste scoli!!!!
    Mai mult de jumatate din elevii tari stau acasa, cu asa zisa scoala on-line….

  2. Exista si scenariul purpuriu : Nu mai spalati pe creier oamenii care nu-s facuti pt. ‘analiza’/’gandire critica’.

  3. Cati copii stau acasa!!! Mai mult de jumatate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.