G4Media.ro

Ministerul Educației anunță situația actualizată a cursurilor suspendate din cauza gripei: peste…

Ministerul Educației anunță situația actualizată a cursurilor suspendate din cauza gripei: peste 5.000 de elevi stau acasă. Lista școlilor și grădinițelor închise parțial

Ministerul Educației a anunțat situația actualizată a cursurilor suspendate în școli și grădinițe, din cauza gripei. “5.495 de elevi sunt afectați (stau acasă) din cauza suspendării cursurilor din aceste unități de învățământ”, informează Ministerul, într-un comunicat remis Edupedu.ro. Instituția prezintă lista tuturor unităților de învățământ închise parțial și integral din cauza gripei.

Două grădinițe și o școală din Alba Iulia, Sibiu și Dâmbovița au fost închise integral astăzi, ca urmare a numărului de cazuri de gripă.

În ceea ce privește școlile și grădinițele care au anumite clase unde cursurile au fost suspendate, în București numărul acestor instituții de învățământ cu ore suspendate parțial astăzi este de 51. În Brașov, 24 de școli și grădinițe au avut clase/grupe unde cursurile nu s-au făcut astăzi.

Ministerul Educației a prezentat “situația la nivel național centralizată astăzi, 26.02.2020, privind unitățile de învățământ închise integral/parțial” din cauza gripei.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Dăncila te-a lovit depresia?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.