G4Media.ro

Ministerul britanic al Apărării: Rusia recrutează foști militari, inclusiv bărbaţi din Transnistria…

sursa foto: Sergey BOBOK / AFP

Ministerul britanic al Apărării: Rusia recrutează foști militari, inclusiv bărbaţi din Transnistria / ”Forţele Armate Ruse încearcă să sporească efectivele”

Rusia încearcă să îşi consolideze numărul de trupe prin recrutarea personalului eliberat din serviciul militar din 2012 până în prezent. De asemenea, Rusia încearcă să recruteze bărbaţi din regiunea Transnistria din Republica Moldova, nerecunoscută oficial, potrivit Ministerului britanic al Apărării, transmite Agerpres, care citează BBC.

”Ca răspuns la numărul de victime în creştere, Forţele Armate Ruse încearcă să sporească efectivele cu personal eliberat din serviciul miliar din 2012 până în prezent”, a scris Ministerul Apărării al Marii Britanii pe Twitter.

”Eforturile de sporire a forţelor de luptă includ, de asemenea, încercarea de a recruta bărbaţi din regiunea Transnistria din Republica Moldova, nerecunoscută oficial”, a mai scris ministerul pe Twitter.

Moscova nu a confirmat câţi soldaţi au fost ucişi de la începutul invaziei, însă săptămâna trecută purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a recunoscut că Rusia a suferit ”pierderi semnificative de trupe”.

Liderii occidentali estimează că între 7.000 şi 15.000 de soldaţi ruşi au fost ucişi.

sursa foto: Sergey BOBOK / AFP

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Au ucrainenii muniție pentru toți rusnacii.

 2. oare putin nu-i agent dublu? prea face tot posibilul ca sa distruga viitorul rusiei.

 3. Din Transnistria?
  Și cum ajung pe front?
  Zburând pe deasupra României?

 4. Lasati-l sa recruteze din Transnistria tot ce se poate recruta, ca nu se mai intorc inapoi aia si asa scapam de ei. Fara mila, curatenie generala, tot daca l-a mancat in cur pe Putin cu razbelul, faceti treaba pana la capat, altfel sacrificiile ucrainienilor au fost inutile.

 5. Un gest disperat, din partea Kremlinului ! Reflectă factorul de calitate al efectivelor angrenate în această invazie…

 6. Cum se numesc ăștia? Carne de tun e anacronic! Carne de javelline, carne de nlaw sau carne de stinger?

 7. sa ii trimita pe toti ruscistii din transnistria, macar asa se mai curata putin regiunea aia de ocupanti. sa ii ia si pe ruscistii din grupul operativ de trupe rusciste, cam 1500 de militari, si pe cei 17.000 de militari transnistreni si pe aia cateva sute din asa zisul contingent de pacificatori. sa ii faca ucrainenii pilaf si sa ii puna ingrasamant pe campuri, ca si aia ne paste o criza alimentara. la bucuresti ce se aude? se inchide odata centrul ruscist de stiinta si cultura, ciub al spionilor rusi din centrul capitalei, de pe bulevardul lascar catargiu? dar centrul de spionaj de pe bd primaverii se inchide? ala din fostul bloc al rezidentei sovietice?

 8. Atenție ! Nu e vorba de ruși. Bolșevicii îngroziți de numărul mare de victime, trimi acum in linia întâi soldați din minoritățile capturate mai demult: ceceni, moldoveni din Transnistria, georgieni, siriei,. osetieni, etc.
  Ucrainieni știu că în cazul în care Ucraina va fi cucerită și ei vor ajunge în linia întâi în războaiele kriminalului de la kremlin !
  Gândiți-vă cum ar fi arătat lumea acum dacă hitler ar fi fost oprit la granițele Cehoslovaciei .