G4Media.ro

Ministerul britanic al Apărării: Rusia are o „dorință mai mare” de a…

Sursa foto: Yasuyoshi CHIBA / AFP

Ministerul britanic al Apărării: Rusia are o „dorință mai mare” de a lovi infrastructura civilă din Ucraina, după eșecurile de pe câmpul de luptă

Ministerul britanic al Apărării a împărtășit actualizarea zilnică a informațiilor privind situația de pe teren din Ucraina din ultimele momente.

Londra a declarat că Rusia a menținut un „ritm sporit” al loviturilor cu rază lungă de acțiune împotriva unor obiective din Ucraina începând cu 10 octombrie.

„Acestea au fost efectuate cu rachete de croazieră, rachete de apărare aeriană cu rol de sol-suprafață și vehicule aeriene fără echipaj de atac unidirecțional Shahed-136 furnizate de Iran”, a declarat Ministerul britanic al Apărării.

„Este foarte probabil ca un obiectiv-cheie al acestei campanii de atacuri să fie acela de a provoca daune pe scară largă rețelei de distribuție a energiei din Ucraina.

Deoarece Rusia a suferit eșecuri pe câmpul de luptă începând cu luna august, este foarte probabil că a dobândit o mai mare dorință de a lovi infrastructura civilă, pe lângă țintele militare ucrainene”, afirmă Ministerul Apărării de la Londra.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Rusia pierde pe câmpul de luptă în ultimul hal, așa că trece la bombardat femei gravide. Patetic.

  2. pai normal, ca infrastructura civila nu poate riposta. rusia e ca golanul de la scoala, care se ia de cei mai slabi din clasa, ca la aia care riposteaza nu are curaj sa se bage. rusia, aceasta galeata de laturi si voma fermentata care infecteaza europa.