G4Media.ro

Ministerul britanic al Apărării: Nevoia Rusiei de a redistribui trupe de-a lungul…

Sursa foto: Anatolii STEPANOV / AFP

Ministerul britanic al Apărării: Nevoia Rusiei de a redistribui trupe de-a lungul liniei de front suprasolicitate cu Ucraina înseamnă că o nouă ofensivă a forțelor ruse este puțin probabilă

Nevoia Rusiei de a redistribui trupe de-a lungul liniei de front supraîncărcate cu Ucraina înseamnă că o nouă ofensivă a forțelor Moscovei este puțin probabilă, a afirmat Ministerul britanic al Apărării, potrivit Sky News.

Acesta citează crearea și desfășurarea Armatei 25 de Arme Combinate a Rusiei (25 CAA), care ar fi fost văzută pentru prima dată în Ucraina în luna august.

Cu toate acestea, în loc să fie desfășurate în masă într-o zonă a liniei frontului de unde ar putea lansa o ofensivă concertată, unitățile armatei au fost desfășurate pentru a consolida zonele slab apărate.

„[Divizia 67 de pușcași motorizați și Brigada 164 de pușcași motorizați separați sunt raportate ca luptând pe front într-un sector la vest de Severodonetsk și Kreminna, de-a lungul graniței dintre regiunile Donețk și Luhansk”, a precizat Ministerul Apărării de la Londra.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...