G4Media.ro

Milionarul – mason Alexandru Cumpănașu, candidatul ”anti-Sistem”, a câștigat salarii uriașe de…

Sursa Foto: Facebook/ Alexandru Cumpanasu

Milionarul – mason Alexandru Cumpănașu, candidatul ”anti-Sistem”, a câștigat salarii uriașe de pe urma Sistemului. Cum a ajuns un personaj fără facultate să fie șeful tuturor rectorilor din România și să câștige sute de mii de lei de la aceștia

Alexandru Cumpănașu a câștigat în ultimii ani, împreună cu soția sa, sute de mii de lei de la universități de prestigiu din România, deși el nu a absolvit nici o facultate. Declarațiile de avere și de interese arată că Alexandru Cumpănașu a încasat venituri de la universitățile conduse de rectorii care îi erau subordonați în Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR). Mai mult: Cumpănașu, care se prezintă drept adversarul forțelor oculte, este mason.

66.000 de lei de la SNSPA, 58.000 de lei de la UEFISCDI, 580.000 de lei de la Asociația pentru Implementarea Democrației, plus alte sute de mii de lei de la alte asociații, plus chirii de peste 100.000 de lei. Atât a câștigat Alexandru Cumpănașu în 2018, potrivit declarației de avere depuse în calitate de candidat la prezidențiale. Sume similare, de ordinul sutelor de mii de lei, a câștigat și soția sa, Simona – Gabriela Cumpănașu, din aceleași surse.

Averea candidatului care folosește în campania electorală tragedia de la Caracal e și ea impresionată: 3 terenuri, 7 apartamente / case, un Mercedes din 2018 și un Subaru din 2008, 260.000 de lei și 16.000 de euro în conturi, un plasament de 152.000 de lei, un împrumut de 300.000 de euro și unul de 171.000 de lei.

Cumpănașu, candidatul fără facultate

Alexandru Cumpănașu este absolvent de liceu, cu diploma de bacalaureat obținută în iunie 2000 la Liceul Ioniță Asan din Caracal. Tot acolo a obținut și atestat profesional de Programator – analist – ajutor. El a declarat pentru G4Media.ro că nu și-a terminat studiile de drept începute la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.

Cum a ajuns să câștige atâția bani

G4Media.ro a dezvăluit în 4 septembrie că Alexandru Cumpănașu a câștigat zeci de milioane de lei din proiecte derulate de Asociația pentru Implementarea Democrației, ONG-ul fondat și condus de el. Parteneri i-au fost marile instituții academice și Ministerul Dezvoltării, Ministerul Educației, Ministerul Sănătății, Academia de Poliție, Autoritatea pentru Cercetare, primării de sector.

Odată ce proiectele au început să fie implementate, Cumpănașu și soția sa au ajuns să fie plătiți în calitate de experți. Iată câteva exemple:

1. Internationalizare, echitate si management universitar pentru un invatamant superior de calitate. Proiectul a fost implementat de Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) in perioada aprilie 2014– septembrie 2015 si cofinantat din “Fondul Social European” prin Programul Operational “Dezvoltarea Resurselor Umane” (POSDRU). Valoarea totală: 13 milioane de lei. Parteneri:
Asociatia Internationala a Universitatilor (IAU)
Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA)
Asociatia pentru Implementarea Democratiei (AID)

2. Pregătirea sistemului naţional de e-Administraţie în România. Proiectul a fost implementat de Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI), cu fonduri europene din Programul Operational „Dezvoltarea Capacitatii Administrative”, iar Asociația pentru Implementarea Democrației a fost partener, împreună cu 8 universități și centre de studii. Obiectivul general al proiectului a fost pregatirea conditiilor necesare pentru trecerea la sistemul national de e-Administratie in vederea crearii unei administratii publice mai eficiente si mai eficace in beneficiul socio-economic al societatii romanesti. Valoarea totala eligibila a proiectului (fara TVA) este de 12 milioane de lei.

Cum se explică veniturile lui Cumpănașu obținute de la marile universități

Alexandru Cumpănașu și-a construit în ultimii ani o rețea de colaborări care l-a pus în situația de a fi șeful, în cadrul Coaliţiei Naţională pentru Modernizarea României (CNMR), rectorilor marilor universități din România.

Cumpănașu a ajuns în atenția opiniei publice prin intermediul a două ONG-uri abonate la bani publici: Asociația pentru Implementarea Democrației (AID) și Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR).

Deși până la acest moment nu există niciun proiect semnificativ lăsat în urmă de Cumpănașu, cu excepția seriei de interviuri realizate la diverse televiziuni cu șefi din poliție, servicii secrete, educație ori ambasadorul Rusiei, el a strâns sub conducerea lui, în Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR), zeci de instituții, asociații, sindicate, universități ori patronate. Informațiile apar pe pagina de net a Coaliției, ștearsă de curând, dar păstrată în memoria Google.

De remarcat că printre subordonații lui Cumpănașu, oamenii care l-au validat permanent ca figură publică, s-au numărat până de curând rectorii marilor universități din România reuniți în două instituții distincte: Consiliul Național al Rectorilor și Consorțiul Universitaria.

El a fost în permanență legat de rectori, având proiecte cu aceștia și semnând diferite protocoale de colaborare între Coaliţia sa și universitățile conduse de aceștia. Ce le-a dat în schimb? Interviuri la emisiunea pe care la acel moment o realiza la Realitatea TV.

Consiliul Național al Rectorilor (CNR), care reunește rectorii tuturor universităților din România, s-a delimitat abia pe 1 septembrie de Alexandru Cumpănașu, anunțând într-un comunicat de presă că se suspendă pe termen neliminat din Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR) pentru a păstra universitățile ”în afara jocului politic”.

Sursa Foto: Facebook/ Alexandru Cumpanasu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

58 comentarii

 1. In CV-ul lui Alexandru Cumpanasu publicat de mainnews.ro scrie clar:

  EDUCATIE si FORMARE:
  Noiembrie 2016 – prezent
  Student, Executive Master in Leadership
  AMBS Switzerland, Open University

  Mai multe informatii despre aceasta universitate fantoma aici: http://abmsuniversity.blogspot.com/

  • Alexandru cumpanasu are constiinta iar cei care au guvernat ROMANIA dupa ’89 s-au dovedit niste tradatori de tara si neam. Acum cand toti se lauda ca fac si dreg, niciunul nu vorbeste despre siguranta cetateanului de rand, a copiilor. Ar trebui sa aiba si ei un caz similar al acestor copile rapite apoi sa-i vezi. Dar ei isi permit garda personala, masina personala etc.etc.Oricum mie-mi place individul, eram convinsa sa nu mai votez niciodata pentruca tot nu se schimba nimic. Din contra din rau in mai rau. Dar acum merg sa-l votez pe Cumpanasu pentruca este un om adevarat.Cate minciuni mai scrieti voi despre el, oricum lumea nu va crede ca s-a saturat de toti astia care fac prin rotatie la „ciolan”. De fapt voturile sunt numarate de sts deci tot cine vor ei iese. Dar totusi este bine ca acest Cumpanasu vorbeste iar lumea se mai desteapta de cine sunteti voi!

 2. mda no comment. bugetar de lux. fara studii insa. dar se da ca are nu stiu ce diploma. de top, zice el.

 3. Hahaha. Cum le forjeaza Securitatea cv-urile la astia… si mai si monetizeaza pe parcurs. USR PLus e plin de personaje cu profil similar. Sunt insa creduli care spun ca sunt oameni noi si ne salveaza de nu stiu ce. Peste tot, pe unde te intorci, numai oameni ai serviciilor foste secrete, ca acum cu amestec in toate domeniile de activitate, numai secrete nu mai sunt, Serviciile romanesti de capatuiala cred ca e mai corect sa le spunem.

  • Articolul la care ti-ai exprimat opinia nu are legatura cu USR-PLUS, dar tu faci una. Pentru ca.. doresti sa discreditezi si sa deturnezi atentia.

  • care sunt usr-istii platiti de stat cu asa salarii? mai exact si mai precis. sa ii aflam si noi. repede ai sarit sa aperi un alt smenar. da, peste tot sunt oameni ai serviciilor, asta e vizibil pentru orice cretin.

   si nu ne salveaza „de nu stiu ce”. daca nu stii de ce ar trebui sa ne salveze, taci dracului din gura. cand tara e condusa de hoti tu nu stii de ce ar trebui sa ne salveze. esti cretin inseamna.

  • Pai nu il apar. Doar am spus ca Securitatea a creat la matrita foarte multi din astia.

  • Toti ati ajuns specialisti in servicii secrete. Noroc de Antena 3 si RTV. Ca in rest, o carte pe acest subiect nu ati citit.
   Astia sunt golani, parveniti, cacanari care au iesit din anonimat si saracie pe relatii politice sau relatii de conjunctura. Mufati la banul public cu parandarat la politicianul care ii facea rost de fonduri
   Ce interes ar avea Serviciile sa sustina un neica nimeni ca asta, inutil si incult?!!!

  • Nea Nicule, sa nu crezi ca daca cacatul a mai fost digerat o data, nu mai ingrasa daca-l maninci si tu. Ai grija (plus ca-ti pute si gura).
   Or fi si din astia, nu zic nu, ca la viteza cu care s-a creat USR (Plus-ul nu ma intereseaza) au mai scapat si gunoaie prin sita, dar fa bine si zi-le pe nume daca-i stii. Daca nu, ti-am spus, cumpatare ca te ingrasi!

  • Sfirsitu’ lumii e aproape : 2012, intr-o joi
   ..
   Ce zi e azi ?

  • @Victoras, alias @Nicu bolsevicu, cate nick-uri mai ai pe aici?
   Nu de alta, dar ai inceput sa le incurci, cretinule!

  • Mda…
   Toți sunt răi, pesedeii sunt buni…
   Cei mai buni…
   Ne-au scos acum 30 de ani din haznaua comunistă și ne-au modernizat, ne-au băgat în fosa septică și ne apasă cu bocancii pe cap când ieșim să respirăm.
   Halal popor prost…
   Drumuri, nu; spitale, nu; școală, nu; fonduri europene nu… În schimb, miliardari de carton pe banii statului, slavă Domnului…
   A, era să uit… Biserici, daaa! (Alte slugi pesediste…)
   Mi-e scârbă…

 4. Cei care au citit Vitelul de aur si 12 scaune stiu cum. O versiune a lui Ostap Bender, numita A. Cumpanasu, isi face veacul printre idiotii care conduc Romania.

  • frumoasa legatura !!
   Cumpanasu este in zona patologicului, o sa ajunga caz de manual in cel mult 3 ani.
   Cazul lui unic va fi analizat in universitati (in domeniile psihologiei-psihiatriei, sociologiei, politologiei), dar si „predat” ca referinta majora de „reusita profesionala” in mediile infractionale.
   Este un om care va fi o legenda prin puscariile din Romania si la periferia societatii.

 5. Iar fake news: in titlul articolului apare de 2 ori informația că ar fi mason. In articol nimic, niciun nume de loja, niciun grad.

  • Nu stiu daca e fake news, dar e clar aiurea jurnalistic/deontologic. Trebuiau sa precizeze cel putin sursa informatiei si eventual cateva detalii – de cand, daca a aparut public pe undeva, etc

  • @Vercix
   Pai tocmai asta e esenta fake-news: amestecarea de informații pertinente cu zvonuri care nu sunt verificate.
   Azvalirea in titlul articolului in primele 2 cuvinte „milionarul mason” a unei informații care ulterior nu mai este susținută în text decât ca o dezvaluire, fără a indica sursa este apropiată de stilul antena / rtv. Articolul va fi indexat și distribuit (văd că deja are 3.3k shares) după titllu și foarte probabil intr-o săptămână toată opinia publică va fi convinsa că ăla e mason fara insa a avea vreo dovadă în afara unui articol „tendențios” in această privință. Cam așa se propagă fake-news.
   Din păcate G4Media nu e la prima trăsnaie de acest fel.

  • Trolicilor, aflați că tocmai ilustrul ” „profesor” a recunoscut că nu are nicio diplomă universitară. Deci, care este, ar fi interesant de știut ce disciplină predă studenților ? Ceva învățat la liceu ?
   Că-i milionar…se poate vedea din ce sume câștigă din…

  • Păi deh.
   Celor înclinați să întrebe ba chiar sa afirme:copilași, ia citiți și ce scrue cu „albastru” și veți afla de unde milioanele . Accesați linkul și vedeti milioanele descrise in amănunt.

  • Ești copil. Nu ajunge nimeni “șeful tuturor rectorilor” fără sa fie mason. Nu trebuie sa scrie nicăieri ca e mason. Se știe! Numai copiii naivi cred ar crede ca nu e.

 6. Cat despre asta cum baietii inventati de Securitate si comasati in USR o sa ne apere de hotie care in primul rand a securistilor este de ras. Nu stiu cine este cretin. Eu cred ca aia cu hastagul sunt de fapt #cretin. Vezi repede ca vin securistii cu nutret, asa ca mergi si ia o gura de fan.

  • ia tu o gura de rahat, ca oricum esti obisnuit. si cu securistii din usr fugi tare, ca nu mai tu crezi asemenea aberatatii. securistii la 10-12 ani sau cum? ca media de varsta in partidul ala e foarte mica. dar imi place, aia de la usr sunt securistii, nu dragnea, udrea, ghita si altii care erau zilnic la sri!!! oare de ce erau la sri zilnic? ghici ciuperca. tocmai ai demonstrat nu doar ca esti cretin, esti si plin de rea vointa.

  • In loc sa se comenteze strict despre kkt-ul asta de cumpanasu, apare cate un imbecil ca nicu bolsevicu care duce in derizoriu orice discutie….

 7. Unul dintre cele mai dubioase personaje actuale. Pe scurt, un escroc. Asta este. Sper că presa va continua cu dezvăluirile

  • Incredibil, dar, perfect adevărat !…Afectiv, s-a demonstrat cât de ușor putem fi manipulați de un escroc de calibrul acestui cumpănașu !?…Nu ni s-a spus dacă este „o conservă” sau este…”activ” !…Lehamite totală !…

 8. Rusine rectorilor de rahat din Romania.Sa te asociezi cu un impostor psihopat ca „unchiul” cumpanasu este rusinos si arata stadiul unde am ajuns in tara asta.

  Acest mincinos si profitor pe urma Alexandrei ( nici ruda de gradu 1 nu este aceasta hiena ), prostea lumea ca are studii FACUTE prin elvetia.

  Se pun 2 intrebari :Ce fel de ” universitate” este AMBS -ul asta , si din ce bani plateste impostorul ?
  Se plangea ca a stat 5 ore pe la BEC sa isi puna semnaturile copiate si trucate.Pai ma impostorule, ai avut timp destul sa mergi la BEC. De fapt xeroxurile mergeau pana la ultimul minut.
  Se plange ca nu mai are spatiu de propaganda pe la haznale. Eu sant convins ca a fost o cearta acolo pe bani.Cred ca „unchiul” a vrut sa monopolizeze si sa controleze tot ce tine de cazul Alexandrei, adica un fel de copyright pe bani.
  Nu am putut sa cred ca o sa mai vad asa ceva josnic in Romania.Chiar sa mergi peste cadavre, numai pentru profit personal.Foarte abject !!!!!!!!

  • Corect,bine spus rectori de rahat,mai ales ca multi au adeziuni la ciuma rosie! Daca au si ei diplome false,se intelege de ce tolereaza impostura!

 9. la romanik masoneria e plina de calugari de la manastirea secu, toti vorace, pusi pe capatuiala.

 10. UEFISCDI …..Cum sunam expertii, masoni, sa vina sa isi ridice banul gros prin noiembrie_decembrie 2005, din cadrul proiectului Elaborarea Strategiei Nationale CDI 2007_2013. Nici nu aveau contracte semnate. Eram in biroul criminalului Dumitrache, fost rector la Poli, alaturi de directorul institutiei, un coleg invartea niste sume de bani intr_ul sheet excel cu nume ale unor diverse personaje, doar ca banii de la bugetul de stat sa fie cheltuiti, sa fie pe zero. Experti, care intrebau mirati dar cum se numeste proiectul, erau platiti pentru nimic.
  Cat despre Cumpanasu, pentru o imagine de ansamblu veridica, poate expuneti legaturile pe care le are in lumea interlopa.

  • Nu inteleg de ce il numiti pe Ioan Dumitrache, fostul rector de Politehnica, criminal. A ucis pe cineva si ars in butoi precum Gheorghe Dinca din Caracal sau Johannes Visscher, olandezul zburator.
   Dumitrache este academician in Academia Romana, iar din 2018 si secretarul general al Academiei. Va reamintesc ca in 1971 a fost Fulbrighter in SUA. Cati academicieni romani se pot lauda cu asa ceva?
   Aveti ceva personal cu el, va molestat fizic, va hartuit sexual in perioada aceea?

 11. A vazut filmul „CATCH ME IF YOU CAN”, i-a placut ideea si a pus-o in aplicare. A-ti construi o cariera si un nume pe minciuna si fals inseamna ca ai adevarate probleme la mansarda. La fel ca ala de la Hidroelectrica… La fel ca Ponta, despre care nu se stie daca a terminat liceul sau cum si daca sau cum are facultate.
  Minti bolnave. Dezgustator si josnic.

  • Pontanache a muncit, l-a indrumat bombo la doctorahatul acela al lui! Honoris Pausa, Magna cum Fraudae! Ii spunea „copiaza de aici pana dincolo”, dupa care nu indraznesc sa imi imaginez ce se mai intampla acolo!

  • E mare pacat Mara sa compari deficientul asta de cumpanasu cu personajul ala din CATCH ME IF YOU CAN (bazat pe fapte reale)! Baietasul ala din film avea o inteligenta sclipitoare chiar daca era un infractor. Cumpanasu asta, ma ma ierte Dumnezeu, dar l-ai auzit vreodata vorbind? Abia leaga cuvintele, nu e capabil sa duca o fraza pana la capat fara sa piarda logica. Clar are lipsuri mari la mansarda.

 12. alooooo, astia de tipati de Iohannis ca are nu stiu cate case (cateva din mosteniri, va faceti ca nu vedeti). pe asta nu il remarcati ca e are 7 si e si foarte tanar? nu il vedeti, nu? adica ok, Iohannis are una cu cantec obtinuta, nimic de zis, dar asta? bugetar de lux? nu remarcam? normal ca nu, daca nu primim ordin.

  • Intotdeauna hotii striga hotii,sa-si acopere faptele! Familia Iohannis a acceptat decizia judecatorilor si a innapoiat locuinta,chiar daca a cumparat-o de buna-credinta,in baza unei legi strambe,e drept,dar depinde si cat de bine intentionat esti si corect si accepti hotararea instantei !

 13. Toti bufonii rectori trebuie scosi afara din universitati.Sa incepem cu Tudorel Toader.

 14. Spuneti adevărul :Țara asta se numește Romanica, iar romanici au,, inima ca un cur, iar coloana vertebrala ca o fecala…,, știți voi bine cine a spus asta….

 15. ce cloaca e caracalesh. ne-a procopsit cu nemernici.

 16. Ma cutremura, dar ma și înfurie articolul asta. La ce dracu ne trebuie ONGurile astea care trăiesc boierești din bani publici. Cum a putut asta sa ajungă sa predea la SNSPA fără sa termine o facultate? Asta este motivul pentru care tineri termina facultățile pe banda rulantă și nu sunt pregătiți. Dacă esta este nivelul profesorilor se explica dezastru din învățământ.

 17. e plina masoneria de miazme. de rahati cu motz.

 18. Verificare la Direcția Capacitate Administrativa din Ministerul Dezvoltării! Șefa de acolo cunoaște și cred că e in combinația asta penală cu acest individ fara scrupule!

 19. Cu alte cuvinte , nu prea avem cu cine vota nici anul asta . Poate doar sa-l luam pe cel mai instarit la ochi si sa speram ca nu vrea sa-si faca statuie in vreo intersectie – prin statuie ma refer la ceva mai pompos decat marea catedrala ….

 20. Indiferent de ce se comenteaza,este singurul care se lupta, cu puterile lui, atat cat poate, sa se afle ce s-a intamplat de fapt cu cele doua fete pe care statul roman, prin institutiile abilitate n-a putut sa le scape de a fi omorate sau traficate.Este bogat, si?Cu ce va deranjeaza? Voi de ce nu puteti sa incepeti si alte afaceri sa castigati mai mult?

  • Sant sigur ca esti un pupincurist al mafiei PSD.

  • Din unghiul în care privesc eu cazul Caracal, acest ins și-a construit fără pic de rușine capital politic din tragedia celor două fete, cocoțându-se pe valurile mediatice ale cazului. A primit protecție fără să se fi analizat și cercetat afirmația lui despre amenințarea cu moartea. Protecția lui este dovada că ”sistemul” împotriva căruia ”luptă” continuă să-l cocoloșească ca pe vremea când a primit de la un minister o sumă imensă cca. 1 milion de euro și sediu în minister, pentru ”implementarea democrației”. Într-o țară funcțională democrația este consfințită în Constituție, iar funcționarea și apărarea ei se asigură de instituțiile și puterile statului. Nu se ”implementează” de un nenorocit de ONG. E un exemplu de impertinență și înșelăciune ca la carte.

  • Presedintele Klaus Iohannis nu isi construieste capital politic pe incompetenta PSD-ului? Presedintele Klaus Iohannis nu si-a adus Guvernul Meu cocotat pe tragedia de la Colectiv? Cu este mai presus Klaus decat Cumpanasu? 2 jigodii

 21. Acest „Alexandru – Petrache Cumpanasu de la Maglavit”nu este decat rezultatul unui stat corupt, condus de politicieni extrem de corupti, favorizati de organismele statale (Justitie, Servicii secrete, administratie, Invatamant etc etc).
  El si altii ca el au fost creiati de politicieni si servicii asa cum a fost inventat si predecesorul sau Petrache Lupu de la Maglavit.
  Numai asa a reusit un „neica nimeni” (asta ca sa nu-l calificat altfel) sa fie partener
  cu mari institutii academice (?) cu Ministerul Dezvoltarii, Academia de Politie, Ministerul Sănătății, Autoritatea pentru Cercetare etc.
  Cum au putut aceste organisme sa-i acorde contracte pe bani grei fara sa-i verifice competentele? Exista numai un singur raspuns : CORUPTIE si LIPSA DE RESPONSABILITATE.
  Sa vedem cine va avea curajul sa-L si sa-I scuture pe acesti corifei ai unei tari care are grija de excroci, in timp ce restul romanilor si-au” luat lumea-n cap”

 22. Groaznic…

 23. un cretin, dezaxat psihic, asa cum o dovedesc interventiile tv pe care le face, pacat ca s a lansat pe seama unei nenorociri care a frat inimile oamenilor. am spus oamenilor si nu celor de teapa lui.Cat de nenorocit sa fii ca sa decazi in asa hal????????

 24. Cum s-ajunga? Pai, nu-i oltean?! Apropo, judetul Olt nu poate fi extirpat din corpul tarii?!

 25. Apărarea aceasta prin ricoșeu este ridicolă și se face deobicei de trolli interesați. Faptele unui om se confruntă cu legea, se judecă singure și nu în comparație cu cele ale altui om, oricât l-am urâ pe acest din urmă. Ești orbit de interese de partid, tinere.

 26. Cele de mai sus se adreseaza lui Alin

 27. Un oltean șmeker…nicio noutate. Pe deasupra e și din Caracal de loc ! Mai avem unu ,de p’acolo, deștept nevoie mare: Florin Ciordache, alt „doctor” în drept.
  Bon.
  Cumpănașu este un impostor, clar. România a ajuns țara în care predau falși profesori, operează și consultă falși medici,condamnații pentru mită ajimg consultanți guvernamentali sau unde absolvenți de liceu devin peste noapte mari experți în ambalat vânturi la borcan.
  În mod firesc acest gură spartă, mare mason (!!)un individ care face gălăgie doar ca să nu se audă cum cântă de fals, ar trebui să fie obligat de acele universități care i-au dat bani, la restituirea acelor sume câștigate prin minciună. Asta pentru început.

 28. Păi deh.
  Dacă a apărut candidatul la prezidențiale Toma Corunt,de ce nu ar putea preda la facultate și țuțerul ăsta ? Oricum sunt fake, amândoi .

 29. cum s-au putut ? numai daca universitatile sunt asha cum a spus carcalesheanu cumpanashu. de doi lei.

 30. pai astia dau doctorate si soferului lui dragnetti. daca le ducea dragnetti calul, si aluia ii dadeau doctorat.

 31. De ce nu se autosesizează DNA, pt acest caz clar de corupție în UEFISCDI? Şi de ce nu se recuperează banii de la acest impostor arogant care consideră fraieri pe cei ce au studii superioare .