G4Media.ro

„Milioane de oameni au murit din cauza lor, a acestui număr mic…

„Milioane de oameni au murit din cauza lor, a acestui număr mic de criminali” – directorul executiv Pfizer, Albert Bourla despre anti-vacciniști

Directorul executiv Pfizer, Albert Bourla, a prezis într-un interviu la Canalul 12 al televiziunii israeliene că lumea va reveni la condiții aproape normale în câteva luni și a spus că firma farmaceutică din SUA pe care o conduce își propune să producă un vaccin care să acopere toate variantele de Coronavirus, care va fi produse anual.

„O dată pe an este mai ușor să convingi oamenii să-l facă. Este mai ușor pentru oameni să-și amintească. Într-o situație de sănătate publică, este o soluție ideală. Căutăm să vedem dacă putem crea un vaccin care să acopere Omicron și să nu uităm de celelalte variante. Și asta ar putea fi o soluție, dacă nu cumva iese ceva complet diferit”, a declarat el pentru știrile Canal 12.

„Virusul nu va fi eradicat. Virusul va fi cu noi în anii următori”, a spus Bourla, adăugând că „ar trebui să putem ajunge la o viață normală… în câteva luni”. Cu toate acestea, el a subliniat că vor continua să existe „anomalii, precum Omicron… pe care le vom putea controla”.

El a menționat că Pfizer lucrează la un vaccin împotriva variantei Omicron, dar a prezis că „vor exista mai multe variante”.

„Acest virus are tendința de a crea noi variante… și de a scăpa de protecția imunitară fie de la vaccinuri fie a protecției naturale”, a spus el.

Spre deosebire de alte variante, Bourla a spus că „numai Omicron” a reușit să ocolească protecția oferită de vaccinuri, dar a subliniat că inocularea rămâne eficientă în prevenirea spitalizării.

Bourla a mai spus rețelei TV că este vizat în mod regulat de activiști anti-vaccin care postează online informații false despre el și îi trimit scrisori de amenințare.

Diferențiând „minoritatea considerabilă” de oameni care ezită să ia vaccinul, Bourla a spus într-un interviu separat pentru știrile Channel 13 că „există o mică minoritate de oameni care profită de pe urma difuzării dezinformării. Ei știu foarte bine totul, pur și simplu fac din asta un mod de viață să circule această dezinformare, sunt criminali”, a spus el.

El a spus că anti-vacciniștii au susținut în mod fals că soția lui a murit pentru că el a forțat-o să se vaccineze, făcându-l să-și sune disperat copiii și părinții în vârstă ai soției pentru a-i liniști.

„Dar aceasta este cea mai mică dintre pagube, cel mai grav lucru este că oamenii cred acele lucruri… oamenii care mor în principal nu sunt vaccinați”, a spus Bourla. „Milioane de oameni au murit din cauza lor, a acestui număr mic de criminali.”

Sursa: Times of Israel

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Sigur, fiecare om are dreptul la o părere. Totuși,izbucnirea asta nervoasă a șefului Pfizer face mai mult rău decât bine atât campaniei de vaccinare cât și companiei. Par speriați, ceea ce ne face să ne întrebăm de ce?

    • Mie nu mi se pare deloc speriat, mai degrabă scârbit și indignat.Dvs dacă ați afla că cineva spune despre dvs că v-ați omorât soția, cum v-ați simți?

  2. Gradul de instruire este invers proportional cu vaccinarea-motivul principal pentru care Romania este codasa la acest capitol, iar adeptii sosoncii sunt peste medie.

  3. Simplu: nivelul de instruire este invers proportional cu procentul celor vaccinati. E asa greu? Crezi ca poti negocia cu covid? Ai vazut cati au murit la valurile recente? Ce procent erau nevaccinati? Ce procent din cei care au murit erau vacinati?