G4Media.ro

Miliardarul Rupert Murdoch, 91 de ani, divorțează de Jerry Hall

Miliardarul Rupert Murdoch, 91 de ani, divorțează de Jerry Hall

Magnatul media Rupert Murdoch și actrița Jerry Hall divorțează, anunță presa americană, citată de BBC. Divorțul ar fi al patrulea pentru Murdoch, în vârstă de 91 de ani. Jerry Hall, în vârstă de 65 de ani, a fost căsătorită anterior cu Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones.

Reprezentanții lui Murdoch și Hall, care s-au căsătorit la un conac din centrul Londrei în 2016, nu au făcut încă niciun comentariu.

Despărțirea lor este o surpriză pentru apropiații familiei, potrivit New York Times, care, alături de Washington Post, a citat surse anonime care au cunoștință despre separarea cuplului.

Imperiul lui Murdoch, News Corporation, controlează importante publicații, printre care Fox News și Wall Street Journal în SUA, precum și The Sun și The Times în Marea Britanie.

La momentul căsătoriei, miliardarul a anunțat pe Twitter că este „cel mai norocos și cel mai fericit om din lume”.

În 2018, fiul său cel mare, Lachlan, a fost numit succesorul său. De asemenea, Murdoch a vândut cea mai mare parte din 21st Century Fox către Walt Disney Company.

Modelul texan devenit actriță a avut anterior o relație de lungă durată cu Mick Jagger, cu care a avut patru copii. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii hinduse în Bali, Indonezia, în 1990.

Anterior, Murdoch a fost căsătorit cu Patricia Booker, însoțitoare de bord australiană, între 1956 și 1967, cu jurnalista de origine scoțiană Anna Mann, între 1967 și 1999, și cu Wendi Deng, antreprenoare de origine chineză, între 1999 și 2014.

Murdoch are 10 copii din cele patru căsătorii.

Foto: Ben STANSALL / AFP

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Primogeniture

  2. Nu este o problema, toti am facut greseli cand eram tineri.

  3. L-a prostit vreo una de 20 de ani….🤣🤣🤣🤣 cică îl face bărbat 😁😁