G4Media.ro

Mihai Tudose va fi propus şef al campaniei PSD pentru alegerile eurparlamentare…

sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Mihai Tudose va fi propus şef al campaniei PSD pentru alegerile eurparlamentare din iunie, 2024

Prezent în emisiune la România TV, președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că îl va propune „mâine”, pe eurodeputatul Mihai Tudse, șeful campaniei PSD pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc în iunie, 2024.

„Eu o să-l propun mâine pe Mihai Tudose şef de campanie la Europarlamentare. Ăsta este primul pas, dacă vrei să funcţioneze un partid şi dacă vrei să fii respectat… Oricum Mihai este şi vicepreşedinte. Ca prim-vicepreşedinţii, cu tot staff-ul, o să-şi ia reprezentanţi pe fiecare zonă, o să mergem la toate întâlnirile, pe zone, cu toţi preşedinţii de organizaţii”, a comentat Ciolacu.

El a întărit și faptul că Tudose se va regăsi pe un loc eligibil pe lista candidaților PSD la europarlamentare: „Presupun că doreşte să candideze”.

Întrebat în emisiune dacă Tudose nu e afectat de măsura limitării plăților numerar la 5000 de lei/zi, având în vedere că eurodeputatul social-democrat a spus public că nu se înțelege cu cardurile bancare, preferând plățile cash, Ciolacu a răspuns că în mod cert Tudose deține un card. ”Cum altfel plătește acolo la Bruxelles? Normal că are card”, a comentat Ciolacu

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. Care e problema că Tudose va conduce campania PSD? Că e al 5-lea articol pe tema și apare doar la g4

  2. Problema este ca era de așteptat ca omul acesta sa fi părăsit politica după gravele deservicii aduse României din funcțiile publice pe care le-a ocupat.

    Putea fi luat de domnul Ponta in Turcia sa-i învețe și pe turci politica.

  3. violatorul sef 2doze va actiona ca un filtru pentru toate candidatele pesedizde; trece numai cine presteaza.

  4. asta e un fel de _I_ pentru tormentarile si chinurile la care birocratii UE ii supun pe bietii pesedisti pentru finantarile alea nerambursabile si toate constrangerile care nu permit PSD sa verse bani fara numar in aparatul de stat si in contracte cu afaceristii de casa. Noroc cu PNDL.