G4Media.ro

Mihai Tudose, despre comasarea alegerilor: Eu cred că discuţia tocmai s-a închis,…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Mihai Tudose, despre comasarea alegerilor: Eu cred că discuţia tocmai s-a închis, am văzut aseară o declaraţie a domnului Ciucă prin care spune că ei nu ştiu nimic de această idee

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose, coordonatorul de campanie al PSD la europarlamentare, a declarat miercuri, despre o comasare a alegerilor, că el crede că discuţia tocmai s-a închis, pentru că a văzut aseară o declaraţie a preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, prin care spune că ei nu ştiu nimic de această idee. Tudose a precizat că, dacă se face această comasare, se face nu împotriva cuiva ci pentru ceva, şi anume pentru a nu sta eventual trei patru luni, din septembrie până în decembrie, în alegeri, transmite News.ro.

„Eu cred că discuţia tocmai s-a închis fiindcă am văzut aseară o declaraţie a domnului Ciucă, prin care spune că ei, PNL-ul, nu ştiu nimic de această idee şi că nu e ideea lor. Vor mai fi comasări? Nu ştiu, teoretic există posibilitatea. Voturile la Bruxelles sau influenţarea votului de la Bruxelles în cee ace priveşte un partid sau nu, este exclus. La Bruxelles, la Parlamentul European, există un coridor sanitar, toţi extremiştii sunt izolaţi. Nu participă la nicio negociere, nu li se susţin amendamentele, efectiv sunt voturi pierdute. Comasarea, dacă se va face, într-o formulă sau alta, acum în primăvară, în toamnă, în iarnă, se face nu împotriva cuiva ci pentru ceva. Se face pentru a uşura procesul de vot, pentru a nu sta eventual trei patru luni, din septembrie până în decembrie, în alegeri, samd, adică nu împotriva cuiva”, a declarat Mihai Tudose.

Context. Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat luni seară la Antena3 că subiectul comasării alegerilor nu a fost încă discutat la nivelul Biroului Politic Național al PNL și că varianta comasării alegerilor locale cu europarlamentarele nu a fost propunerea liberalilor. Detalii aici .

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Daca ar fi fost alegeri intr-o firma privata cu siguranta ar fi fost in aceeasi timp pentru a minimiza cheltuielile.

  2. Da, PNL n-a văzut, n-a auzit, dar a inițiat! Ca la proști la PNL!

  3. Asta spune totul despre caracterul izmenarului!