G4Media.ro

Mic studiu de caz al angajărilor în familie la stat: Institutul Regional…

Mic studiu de caz al angajărilor în familie la stat: Institutul Regional de Oncologie din Iași – ReporterIS

Institutul Regional de Oncologie (IRO) Iași este condus de la înființare, din 2012, de Mirela Grosu, iar instituția publică îi plătește atât pe nora acesteia, cât și pe tatăl nurorii, potrivit unei investigații ReporterIS.

Cuscrului directoarei Mirel Grosu a fost șeful instalatorilor la IRO și s-a pensionat în 2019. Dar el e beneficiarul unui contract lunar de 3.927 lei, câștigat prin achiziție directă, pentru mentenanța instalațiilor, potrivit ReporterIS. Și asta în condițiile în care spitalul are 28 de muncitori și instalatori și e o clădire nouă.

Și nora directoarei lucrează tot la IRO, fiind economistă. Alexandra Grosu e în același timp persoana de contact la firma tatălui ei, care are contracte chiar cu IRO.

Citește tot articolul pe ReporterIS

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Daca legea permite, se fura ca in codru.

 2. Daca societatea ar gandi, cancerul n-ar exista. 7000 de lei pt. o moarte sigura … ‘Chimio’ si ‘Radio’ vor intra pana-n 2100 la ‘Genocid’. Oricum, nu-mi mai bat capul cu detalii. Cine vrea sa traiasca, gaseste solutiile, extrem de simple si rezonabile.

  E cat se poate de logic: (Aer, calorie imbucata, calorie consumata) * Calitate!

 3. Daca societatea ar gandi, cancerul n-ar exista. 7000 de lei pt. o moarte sigura … ‘Chimio’ si ‘Radio’ vor intra pana-n 2100 la ‘Genocid’. Oricum, nu-mi mai bat capul cu detalii.

  Cine vrea sa traiasca, gaseste solutiile, extrem de simple si rezonabile.

  E cat se poate de logic: (Aer, calorie imbucata, calorie consumata) * Calitate!

 4. Vai, nu pot sa cred! 🙂
  Acolo unde sunt sau au fost sefi unii ca Alexe, Chirica, Fenechiu, Chiuariu, Tudorel Toader, Gh. Nichita etc exista mafioti in sistemul medical…
  Pare-se ca iesenii au un talent special: se cred inteligenti dar aleg sa fie condusi doar de corupti!

  • Nu cred ca sunt mai speciali ca restul romanilor doar ca nu cred ca le pasa pe cine aleg. De Chirica se stia ca vine dintre randurile coruptilor din PSD dar de Alexe nu prea se stia nimic pana nu s-au apucat cei de la DNA de dat cu batul prin gard. Aici tine foarte mult si de indiferenta oamenilor la a merge sa voteze si individualismul de care dam dovada chiar acum cu campania de vaccinare. Nu putem sa iesim din retorica asta daca noi ca natie suntem indiferenti de cine ne conduce si ca noi nu putem schimba nimic. Da, individual nu poti schimba nimic mai ales intr-un oras ca Iasi dar actionand ca o masa de oameni cu idei bine definite sunt premise de schimbare si totul porneste de la educatie.

 5. DNA Iasi vede articolele astea?
  a vazut militieni la pizza
  a vazut pe unul la RAR (specificat in titluri de articole FOST PNL, deci nu mai are treaba cu partidoiul galben)

  dar de astia beizedele imbogatite marca „fiul lui..” ?

  noroc cu DIICOT la Iasi .. se mai misca ceva in justitie

 6. @A: stai liniștit(ă), că e la fel peste tot. În Iași, însă, se pare că mai există presă adevărată, nu din cea care doar ciugulește ce fărâmituri i se aruncă. Și apropos, absolut toți cei enumerați de tine sunt doar aciuiți în Iași, niciunul nu e ieșean get-beget.