G4Media.ro

Metrorex se asociază cu Primăria Sectorului 6 și Ministerul Transporturilor pentru modernizarea…

Sursa foto: G4Media.ro

Metrorex se asociază cu Primăria Sectorului 6 și Ministerul Transporturilor pentru modernizarea unor noi căi de acces și reamenajarea zonelor adiacente stațiilor de metrou

Noi căi de acces modernizate sau reamenajare a zonelor adiacente a staţiilor de metrou de pe raza Sectorului 6 vor fi realizate în baza asocierii Metrorex şi a Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii cu Primăria Sectorului 6, relatează Agerpres,  conform unui comunicat de presă transmis de Metrorex.

„Consiliul de Administraţie al Metrorex a avizat în şedinţa de astăzi, 31.10.2022, Protocolul de Asociere ce urmează a fi semnat de către părţi. Acesta prevede crearea de noi căi de acces, modernizarea sau reamenajarea zonelor adiacente ale unor staţii de metrou şi alte tipuri de intervenţii necesare în urma elaborării documentaţiilor tehnice, din zona administrativ-teritorială a Sectorului 6”, se menţionează în comunicat.

Finanţarea activităţilor de modernizare şi reamenajare se va realiza din bugetul local al Sectorului 6 şi/ sau alte surse legal constituite, după caz. Metrorex va oferi asistenţă tehnică la elaborarea proiectelor tehnice şi pe parcursul derulării lucrărilor.

După realizarea obiectului asocierii, noua infrastructură dezvoltată care va fi aferentă staţiilor de metrou va intra în proprietatea statului şi în concesiune către administratorii bunurilor vizate de protocol, se precizează în comunicat

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. S6 singurul sector care evolueaza 😀

  2. BabylonBucuresti
    Fiecare sector face ce vrea, f uniform si vizionar orasul asta

    On the other hand, daca stai dupa statul pl sa reformeze … well … cam se termina viata

  3. Iar redactia G4 n-a putut pune vreo fotografie din sectorul 6; aveau în arhiva doar statia Bucur-Obor.