G4Media.ro

Metrorex anunță că nu vor exista probleme cu circulația trenurilor, care se…

Metrorex anunță că nu vor exista probleme cu circulația trenurilor, care se va desfășura conform graficului

Circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura în perioada următoare conform graficului existent, potrivit unui comunicat remis duminică de Metrorex.

„Ca urmare a informaţiilor apărute în presă conform cărora există suspiciunea ca circulaţia la metrou să fie perturbată în perioada următoare, Metrorex asigură publicul călător de întreaga sa disponibilitate, circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura conform graficului existent”, se menţionează în comunicatul Metrorex.

Prefectul Capitalei, Alexandra Văcaru, a anunțat că la acest moment nu există indicii privind declanșarea unei greve la Metrorex.

Duminică, în cea de a patra zi a grevei de la STB, au apărut informații despre posibilitatea declanșării unei greve și la metrou, transmite HotNews.ro

Liderul sindical de la STB Vasile Petrariu, care conduse Federața Sindicatelor din Transporturi și Servicii Publice, conduse înainte de sindicalistul de la Metrorex Ion Rădoi, a fost întrebat, duminică, despre informațiile privind posibilitatea declanșării unei greve la Metrorex, răspunzând:

„Nu am informația, dar e posibil pentru că există acest spirit de solidaritate. Ar fi foarte bine dacă s-ar întâmpla acest lucru”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. S-au laudat ca introduc in circulatie toate trenurile.
    Le-au introdus atat de dese, ca intervalul dintre ele a ramas exact acelasi. 😂😂😂

    • Dă-ți masca jos, că ți s-au aburit ochelarii și nu mai vezi bine intervalul de circulație. 😅😅😅🤦