G4Media.ro

Meteo: Temperaturi mai ridicate pe întreg teritoriul României în perioada 7 –…

Sursa Foto: G4Media.ro

Meteo: Temperaturi mai ridicate pe întreg teritoriul României în perioada 7 – 14 noiembrie / Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pe întreg teritoriul României, în perioada 7 – 14 noiembrie, iar regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile sud-vestice, potrivit prognozei pe patru săptămâni, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), transmite Agerpres.

În săptămâna 14 – 21 noiembrie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, iar cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Estimările pentru săptămâna 21 – 28 noiembrie 2022 arată temperaturi medii apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal în toate regiunile ţării.

În ultima săptămână de prognoză, 28 noiembrie – 5 decembrie 2022, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile.

Estimările meteorologice pentru intervalul 7 noiembrie – 5 decembrie 2022 sunt realizate de către ECMWF, iar media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului şi a cantităţilor de precipitaţii este realizată comparativ cu media perioadei 2002 – 2021.

ANM precizează că fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Putin isi baga unghia in gât fiindca e nevoit sa vanda gaz la pret de dumping catre tarile „prietene”. Pana isi umplu si aia depozitele, ca nu erau pregatiti pentru asa chilipir.
    Astialalti, pe care voia sa-i tin in sah isi permit si sa plateasca mai scump.
    Putin e jucator de poker, nu sahist. Numai ca nu are desrule carti castigatoare si a cam venit vremea sa le etaleze. Sau sa rastoarne masa, dar tot nu pleaca cu potul. Sa zica mersi daca scapa doar cu coaste rupte si cu capuc spart. Ca de fugit … Nu are sprint.