G4Media.ro

Mesajul secretarului de stat Mike Pompeo, pentru ortodocșii care sărbătoresc Paștele în…

Mesajul secretarului de stat Mike Pompeo, pentru ortodocșii care sărbătoresc Paștele în izolarea cauzată de coronavirus: SUA sunt alături de voi în această suferință. Vom lucra neobosit împreună pentru a scăpa de această pandemie

Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA, a transmis, sâmbătă, un mesaj pentru credincioșii ortodocși care sărbătoresc Paștele, amintind de pandemia de coronavirus care a paralizat întregul glob:

”Susan și cu mine vă transmitem salutări de Paște și vă dorim Sărbători Binecuvântate. Chiar dacă bisericile din jurul lumii s-au golit recent, evlavia celor credincioși umple lumea în fiecare zi. Fie ca evlavia să întărească speranța și determinarea voastră în timpul luptei noastre cu pandemia COVID-19, care pune la încercare întreaga lume, indiferent de etnie, rasă sau religie. Statele Unite stau alături de voi în această suferință și vom lucra neobosit împreună cu comunitatea din întreaga lume pentru a scăpa de aceasta epidemie”, a transmis Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA. 

sursa foto: Departamentul de Stat

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Asteptam sa ne inmanati tratamentul descoperit, si sa va retrageti afacerile din CHINA. O mare parte puteti sa le aduceti in Romania, ca semn de pretuire pentru memoria luptatorilor din munti care v-au asteptat…

    • Frumos gând către singura elită românească masacrată de securiști și comuști, Dumnezeu să- i odihnească! Cât privește China, pe fondul sărăciei care- i bate în ușâ, mă aștept ca mafiile comuniste să se sfâșie între ele. Nu am nicio îndoială că sfârșitul PCC e ca și venit. Sper să ia cu ei și pe iubitorii lor din România.