G4Media.ro

Mesajul medicului Vasi Rădulescu pentru părinți, înainte de Evaluarea Națională: Indiferent de…

Mesajul medicului Vasi Rădulescu pentru părinți, înainte de Evaluarea Națională: Indiferent de rezultate, nu treceți cu ghetele alea butucănoase peste sufletele copiilor

“Mama s-a cutremurat, așteptările erau altele, am dezamăgit, nu a mai vorbit cu mine, am făcut-o de râs. Vacanța aia a fost o porcărie în care am căzut psihic”. Sunt amintirile de la examenul de clasa a VIII-a ale unui cunoscut medic cardiolog, care înainte cu o săptămână de Evaluarea Națională 2019 le transmite un mesaj părinților aflați în emoțiile examenelor: “Dacă sunteți părinți și copiii voștri au luat note mai mici decât vă așteptați, nu-i nicio tragedie. Nu treceți cu ghetele peste sentimentele lor. Stați aproape”.

“Fiecare om învață toată viața și trebuie să profite de școală, de timpul liber, de conexiunile umane, toate pentru a deprinde informații, aptitudini, experiență. Chiar dacă nu ești primul, tot poți ajunge un inginer strălucit. Sau un scriitor. Sau medic de top. Contează să depui muncă, să perseverezi, să nu renunți la primele hopuri avute, să ai încredere“, scrie medicul Vasi Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. noua ne pasa numai de note, nimic altceva; pentru ca suntem maimute abrutizate, fara note bune esti nimic

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.