G4Media.ro

Mesajul Anei Morodan, reținută miercuri pentru că a condus cu permisul suspendat…

Sursa foto: Instagram / Ana Morodan

Mesajul Anei Morodan, reținută miercuri pentru că a condus cu permisul suspendat și sub influența alcoolului și drogurilor: Nu faceți ca mine. Îmi pare rău că v-am dezamăgit. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru!

Ana Morodan, cunoscut influencer, supranumită „contesa internetului”, a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care vorbește despre iertare, în contextul în care a fost reținută marți după ce a făcut un accident, a fugit de poliție, a condus având permisul suspendat, fiind băută și sub influența drogurilor.
”Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine.

Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să vă riscați totul pentru asta.  Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită.

Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău.

Am vrut să fiu doar o fată iubită și fericită.

Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată.

Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim.

Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună.

Aveți grijă de mintea și sufletul vostru”, a scris Ana Morodan.

Inițial, ieri dimineață a produs un accident de circulație, iar apoi a fugit de polițiști. I-a fost reținut permisul, iar în cursul serii a fost oprită în trafic din nou, și, în plus, în urma testării, s-a constatat că aceasta consumase atât alcool, cât și substanțe psihoactive.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. credeam ca atunci cand esti retinut ti se confisca telefonul si orice alt mijloc de comunicare. asta cum sta pe internet din celula? am vazut pozele de ieri de la retinere… groaznic arata, ar trebui interzise filtrele astea de pe facebook…

 2. Hai ca si-a făcut domnișoara ceva publicitate cu ocazia sata. A devenit o influencer-ița adevărata acuma.

 3. Pai si sa facem asa si cu hotii? Ieri au iesit unii la protest sa propuna prag de 1 leu, adica sa faci puscarie pentru 1 leu, ca tot furt e.
  In fine, condusul cand esti trist mai mult strica decat face bine, la fel si consumul de orice fel care tulbura mintea.
  Bicicleala e o alegere buna sau o plimbare in parc, ceva care presupune miscare, nu stat in scaun in masina si tocat nervi in trafic.
  Mai avem noi niste influenceri pe la tv care nici nu citesc legea, asta noua, care a fost votata, dar ne explica noua cum sta treaba. Te doare mintea.

  • 1 leu furat tot furt este.

  • Mai scumpa cazarea decat paguba.

  • @Mira: Justitia nu este gratis. Pe principiul enunțat de tine, hai sa putem fura din supermarket produse de pana la 10 lei pe vizita.

 4. @MC: 10 august ? Ai vazut in Franta cum reactioneaza politia si jandarmii? Pacat pentru nu si-au terminat treaba in 10 august

 5. Incà un personaj jalnic si vulgar, antimodel de urmat de fapt de catre marea masà, care isi spune vloggerita sau bloggerita sau mai stiu eu ce -ità. Fenomenul acesta are o amploare si o prizà la vulg in raport direct cu nivelul de cultura si scolarizare al maselor. Ca sa nu mai spun ca fenomenul acesta este intretinut de toate canalele de tip telepubelà care-si freacà mainile cand audienta e ridicata; iar CNA-ul pazeste bobocii pe camp evident sau face ca milipolitia, apar unde si cand n-ai nevoie de ei.