G4Media.ro

Mediul de afaceri le cere parlamentarilor ”responsabilitate” după ce PSD a respins…

Mediul de afaceri le cere parlamentarilor ”responsabilitate” după ce PSD a respins în Senat ordonanța de urgență care anula OUG 114, numită și ”ordonanța lăcomiei”

Confederația Patronală Concordia, ce reunește cele mai puternice federații sectoriale și unii dintre cei mai mari investitori din economia românească, le cere parlamentarilor ”responsabilitate” și asigurarea predictibilității în economie.

Reacția Concordia vine după ce Senatul a respins, grație votului majorității PSD, ordonanța de urgență 1/2020, adoptată de guvenrul Orban, prin care erau anulate principalele prevederi considerate nocive din celebra OUG 114/2018, inițiată de Liviu Dragnea, Darius Vâlcov și Eugen Teodorovici.

”Chiar în cunoștința faptului că 2020 reprezintă un an ce va fi marcat de lupte electorale intense – CP Concordia face apel către politicieni să dea dovadă de responsabilitate, să găsească cea mai constructivă formulă pentru a păstra încrederea în mediul investițional românesc și să nu folosească acte normative de asemenea importanță în scop electoral, cu prețul deteriorării serioase și pe termen lung a stării economiei naționale”, arată Confederația Concordia într-un comunicat de presă.

Foto: Darius Vâlcov și Liviu Dragnea, inițiatorii OUG 114/2018 (Captură Olt TV)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Să ceară responsabilitate votanţilor!

    Cu votanţii începe problema, sunt proşti şi ticăloşi şi votează hoţi.

  2. Concordia reprezintă interesele firmelor străine care nu vor să plătească impozite și taxe în România ,care își externalizează profitul prin diferite metode, cel mai recent cazul exportului de cherestea din portul Agigea prin altă firmă austriacă .Pentru că a oprit exportul directoarea portului a fost dată afară de guvernul antinațional Orban.

  3. care economie,care investitii?
    ameninta cu gaini moarte, sa ia #ambasadasuediei in gura si sa taca.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.