G4Media.ro

Medicul care a contestat pandemia, suspendat în cadrul UMF Iași. „Dragi studenți,…

surs foto: facebook

Medicul care a contestat pandemia, suspendat în cadrul UMF Iași. „Dragi studenți, vă rog să nu mă contactați nici măcar online în perioada carantinării mele”, a transmis acesta

Cunoscut în spațiul public pentru remarcile sale prin care contestă pandemia de covid-19, medicul Răzvan Constantinescu a fost suspendat din cadrul UMF Iași, fiind cercetat disciplinar și anchetat de Colegiul Medicilor

Medicul Răzvan Constantinescu nu mai are voie să susțină niciun fel de activitate didactică până la finalizarea integrală a anchetelor aflate în curs la UMF. Decizia este semnată de rectorul instituției, prof.dr. Viorel Scripcariu. De asemenea, doctorului care a negat și neagă existența virusului, vorbește despre dictatură sanitară și pune sub semnul întrebării vaccinurile îi este interzisă orice interacțiune cu studenții. Nici cu prezență fizică, nici online – relatează rfi.ro

Decizia vine după ce Comisia de etică a Universității de Medicina din Iaşi a dat un avertisment scris doctorului Răzvan Constantinescu pentru că, prin tot ceea ce a făcut a denigrat imaginea instituției. Universitatea de Medicină de la Iași a luat decizia ca, pentru a participa la activitățile didactice, studenții și profesorii fie să se vaccineze fie să prezinte rezultatul negativ al unui test. Răzvan Constantinescu s-a declarat antivaccinare.

De cealaltă parte, continuă ancheta la Colegiul Medicilor, după cum a a declarat președintele Liviu Oprea: „ Se află în stadiu de anchetă disciplinară. S-au mai produs audieri și în scurt timp va fi definitivat dosarul care va fi trimis la Comisia de Disciplină unde se va judeca cazul. După cum știți, Colegiul Medicilor din Comisia de Jurisdicție nu judecă ci doar instrumentează cazul. Cei acuzați au fost audiați!”, relatează rfi.ro

L-am întrebat pe președintele Colegiului Medicilor din Iași, Cum comentează faptul că medicul Răzvan Constantinescu rămâne în sistem iar toate informațiile despre pandemie ajung la pacienți ca fiind dintr-o sursă sigură, un reprezentant al lumii medicale? „ Nu am să fac un comentariu foarte amplu. Am să vă spun că atitudinea oricărui medic care se află în anchetă disciplinară joacă un rol important, prin Codul Deontologic, joacă un rol în decizia finală” a precizat Liviu Oprea pentru rfi.

„Aceste luări de poziție încalcă Jurământul lui Hipocrate”

De cealaltă parte, profesor la UMF Iaşi, doctorul Mircea Onofriescu e mai tranșant: „Aceste luări de poziție încalcă Jurământul lui Hipocrate. Medicii trebuie să ajute, să prevină bolile. Medicii trebuie să-i educe pe oameni în timpul unei pandemii. Acești doctori trebuie sancționați. Faptul că UMF Iași a decis sancționarea acestui medic care nu respectă protocoalele și reglementările de ordine interioară e bine. Trebuie sancționat. Acest coleg de-al meu vrea să își facă publicitate pentru că vrea să intre în politică. Este singura explicație rațională pe care o găsesc.”, a spus Mircea Onofriescu.

Referitor la măsura suspendării sale din cadrul UMF Iași, medicul Răzvan Constantinescu a reacționat pe contul său de facebook.

„Tovarăși, trebuie să facem totul pentru a neutraliza elementele subversive, retrograde, care pot influența negativ tânăra generație în procesul de formare a omului nou, care contravin științei, ideologiei, politicii partidului în edificarea societății socialiste multilateral dezvoltate și înaintare a României spre comunism, eliminând influențele nefaste burghezo-moșierești pe care aceste elemente antisociale le-ar putea manifesta, pervertind gândirea revoluționară a tinerelor vlăstare ale poporului” – Emil Bodnăraș, vicepreședinte al Consiliului de Stat (1967-1976)

Sunt mândru și susțin neabătut măsurile de protecție împotriva pandemiei cu zero cazuri noi, în special interzicerea interacțiunii on-line cu cei care sunt nevaccinați și conspiraționiști. Sunt de acord cu îndepărtarea elementelor reacționare din procesul didactic și mă supun obedient deciziei conducerii până la reeducarea și reabilitarea mea ca membru de nădejde al comunității academice”, a scris medicul Constantinescu.
El și-a însoțit mesajul și de un „Motto”:
„Învățământul are misiunea de a asigura însușirea de către tinerele generații a cunoștințelor științifice, tehnice și culturale, a deprinderilor necesare exercitării unor profesii utile societății, formarea lor în spiritul concepției materialist-dialectice și istorice despre natură și societate, al umanismului socialist, al ideologiei și politicii Partidului Comunist Român, al principiilor eticii și echității socialiste, cultivarea în rândurile acestora a dragostei față de patrie, partid și popor, față de idealurile de pace și progres social.” (Legea educației și învățământului nr. 28 din 21 decembrie 1978).
Sursa Foto: Facebook/Răzvan Constantinescu

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

23 comentarii

 1. Poate preda la clubul lui Sosoaca.

  • Cu cât te plătește Soroș la pistare, păi tu ești un neica nimeni rupt în kur, dar vb de, un medic consacrat cu ani de studii și medicina în spate, mai sunteți mulți din ăștia curcubeu?

  • Bun venit in clubul lui Sosoaca.

  • Nu este corect sa vorbim despre ceea ce nu știm. Desigur, toți putem opina , dar haideți sa lăsăm specialiștii sa și spună cuvântul. Din braistormingul lor, noi, nu avem decât de câștigat.

 2. Razvan Constantinescu este membru ALDE, mare fan Draknea si Codrin Stefanescu etc si nu are toate tiglele pe casa:
  https://newsweek.ro/politica/vicele-grobian-de-la-alde-iasi-dragnea-este-un-erou

 3. lumea este plina de netoti carecred ca sunt destepti. Mai bine lipsa decat un asa cadru. Mai face si misto cu tovarasi, tare cred ca este de fapt un exponenet actual al tovarasilor din est

 4. Inca un prost caruia „celebritatea” i-a luat mintile. El are impresia ca daca apare la Gadea si Ciutacu, acesti corifei ai cascadorilor rasului pe micile ecrane, e mare vedeta, e un om f important, etc. Daca era doar un pic inteligent, si-ar fi dat seama ca e doar folosit, insa consecintele le va suporta singur. Ii doresc sa nu ajunga un aurolac care vorbeste singur prin parc, crezandu-se Stefan cel Mare.

 5. Medic?
  Poate vraci…

 6. Un adevărat caracter medical, care nu infuleca fenta globalista

  • Bre, unule ia o pauza, ai umplut site-ul de postarile tale, am inteles ca-l lingi pe medic, dar mai lasa-ne si pe noi sa postam, nu mai avem loc de tine

  • Felicităriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, domnului doctor Răzvan Constantinescu care nu a pus botul la ocurva mondială, cei care îl blamează pe domnul doctor și profesor universitar Răzvan Constantinescu, sunt gunoaiele României, pupincuriștii celor care conduc România din noiembrie – octombrie 2019 și paaaaaanâ în prezent, adică care sunt parte componentă a găștii criminalilor care omoară poporul român pe bandă rulantă din martie 2020 și paaaaaanâ în prezent,
   Huuuuuuuuuuuuuuuuuo și rușineeeeeeeeeeeeeeeeee, să le fie dacă careva a pierdut rușinea a pierdut-o și au găsit-o vreunii dintre ăia din gașca criminalilor care omoară pe bandă rulantă românii încreștinați întru IISUS HRISTOS !?

 7. unii cred ca un proctolog trateaza creierul.. pentru ca asta e logica prea maririi acestui individ

 8. are perfecta dreptate: romanii au murit impuscati acum 30 de ani pt ca noi restul sa avem voie sa gandim sau sa spunem ce gandim

 9. Vezi ca ai uitat sa îți pastilele!

 10. A tratat el vreun pacient bolnav de covid? Toți boii ăștia ar trebui să meargă într-o secție covid măcar 8 ore să vadă. Apoi liber să vorbească. Problema nu este că se moare(că oricum suntem prea mulți și cei mai mulți degeaba) ci că nu există tratament clar și se blochează sistemul medical. Dar ce să înțeleagă boii: dictatură medicală globalista,soros,cipurile lu bill gates și solzi de pește pe spinare. Vai de capul lor!

 11. Am inteles ca a primit instant un post de șaman, asa ca nu fi prea trist, și-a împlinit karma.

 12. …sa zica mersi ca nu „dispare” noaptea de acasa. Sau sa pateasca vreun „accident”… ca na.
  Citatele puse de el sunt foarte potrivite. Dar daca cei spalati pe creier nu realizeaza asta… n-ai ce sa faci.
  Oricum, dusmanul de clasa trebuie anihilat. Cum sa spui ceva contra curentului!?

  • „Adrian Cristian Secu student anul 2 la Drept a reușit de unul singur să arunce în aer guvernul. Studentul a repurtat o victorie uriașă în instanță, Curtea de Apel București constatând inexistența hotărârii numărul 36 din 2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență prin care certifica pandemia COVID-19 și toate restricțiile și limitările de libertăți care au decurs din aceasta.

   Hotărârea CNSU 36 din 2020 care viza certificarea pandemiei în România declarată de Organizația Mondială a Sănătății a fost declarată de Curtea de Apel București ca fiind inexistentă, în urma acțiunii în instanță depusă de Adrian Cristian Secul care s-a reprezentat singur.

   Totodată Curtea de Apel la constatat și inexistența hotărârilor CNSU 128 și 40 din 2021 obligând pârâtul Comitetul Național pentru situații de urgență la plata de cheltuieli de judecată.

   Potrivit lui Adrian Secu, inexistența unui act normativ înseamnă cea mai gravă sancțiune posibilă pe care o poate da instanța. Pentru că, de exemplu, actele inexistente dacă sunt puse în executare de către funcționarii publici constituie o infracțiune.

   Deşi este IT-ist absolvind Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, Adrian Cristian Secu a decis să facă și Facultatea de Drept pentru a se apăra atunci când este supus unor abuzuri din partea autorităților.

   În momentul în care a fost amendat pentru nepurtarea măștii în aprilie anul trecut, deși era ora 23:00 și era singur pe stradă, atunci a decis să se apere singur și a început să atace în instanță decizia Curții de Apel din 1 iulie 2021 care constată inexistența hotărârii 36 din 2020 a CNSU care înseamnă de fapt constatarea inexistenței pandemiei și tuturor măsurilor care s-au luat.

   În timpul procesului de la Curtea de Apel București cererile de intervenție ale Departamentului pentru Situații de Urgență au fost respinse pentru lipsa interesului, chiar dacă guvernul a publicat recent o Ordonanță prin care instituie obligativitatea publicării hotărârilor CNSU în Monitorul Oficial. În urma unei decizii a Înaltei Curți de Casație și Justiție există până în acest moment 105 hotărâri CNSU din 2020 și 2021 nepublicate în Monitorul Oficial”

 13. Ți ar fi murit oricum din alte cauze , inevitabil, și fără virusul asta, stai liniștit.

 14. Cat de zdravan la minte poate fi unul care contesta existenta unui virus care a facut si inca face prapad pe Terra? Si mai e si doctor. Eu n-as avea incredere in asta nici sa-mi curete calcaiele.

  • Respect pentru toți medicii care știu medicina! Păcat ca tocmai ei nu mai sunt lăsați sa predea…. Ți-a fost curățată mintea, normal ca nu ți-ai risca călcâiele!

 15. Felicităriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii și bravooooooooooo, domnule doctor și profesor universitar Răzvan Constantinescu, sunteți un exemplu de capacitate intelectuală și profesională, ca doamna doctor Flavia Groșan, Oana Secară, Adina Albert, Mircea Pușcașu, Adina Nițulescu și mulți alți doctori, muuuuuuuult respect pentru toți doctorii care și-au pus viața în slujba oamenilor,
  Felicităriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !