G4Media.ro

Măștile în spații publice aglomerate, obligatorii la Aiud (Alba), din cauza creșterii…

Măștile în spații publice aglomerate, obligatorii la Aiud (Alba), din cauza creșterii cazurilor de COVID. Locurile de joacă se închid

Comitetul Local pentru Situații de Urgență din Aiud a dispus luni o serie de măsuri valabile în următoarele două săptămâni, pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, în condițiile în care în oraș au apărut foarte multe cazuri în ultimele zile, printre care și două focare la două fabrici de textile.

Potrivit reprezentanților primăriei, purtarea măștii în spații publice aglomerate (piață și în proximitatea unităților de învățământ) devine obligatorie, dar recomandarea instituției este ca masca să fie purtată în toate spațiile publice. De asemenea, locurile de joacă au fost închise, la fel și terenul sintetic pentru activități în echipe.

Activitatea localurilor și a sălilor de evenimente a fost și ea limitată până la ora 23. Poliția Municipală, Poliția Locală și Jandarmeria vor monitoriza condițiile de transport a angajaților de către agenții economici care oferă acest serviciu.

Aiudul se apropie de scenariul roșu. În oraș au fost confirmate duminică două focare de coronavirus, la operatori economici din domeniul confecțiilor textile. La nivelul municipiului se poate vorbi de o transmitere comunitară accentuată, spun autoritățile locale.

Reamintim faptul că, la nivelul județului Alba, Aiud este orașul care înregistrează cea mai mare incidență a cazurilor noi – 2,87 (73 cazuri noi în perioada 18 septembrie – 1 octombrie 2020).

Foto: Facebook, Primăria Aiud

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Iara se inchid locurile de joaca? Doamne, da-le minte guvernantilor…

  2. Câtă manipulare,ce mod de a apa la cerere, un mod numit covid,numit ordine mondială, haos,libertate numită LGBT o rușine a democrației, sau cum so numi ea,o călcare cu bocancii plini de noroi a onestității, a moralității lăsate de Dumnezeu,hula la adresa Creatorului ,uite așa am ajuns sălbatici spunem răului bine,și binelui rău ,30 de ani a unei clase politice mizere,paduchioase,nerusinate,hoate ce au distrus România și identitatea acestui popor,Romanii ni au reușit, Austro-Ungaria,imperiul Turc dar au reușit să o distrugă politrucii securiști.

  3. Câtă manipulare,ce mod de a spala cerere, un mod numit covid,numit ordine mondială, haos,libertate numită LGBT o rușine a democrației, sau cum so numi ea,o călcare cu bocancii plini de noroi a onestității, a moralității lăsate de Dumnezeu,hula la adresa Creatorului ,uite așa am ajuns sălbatici spunem răului bine,și binelui rău ,30 de ani a unei clase politice mizere,paduchioase,nerusinate,hoate ce au distrus România și identitatea acestui popor,imperiul Roman nu a reușit, Austro-Ungaria,imperiul Turc dar au reușit să o distrugă politrucii securiști.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.